silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemde 8GB RAM var anakart markası kötü, HDD yok ve soğutucu yok. Bunları ekleyince böyle oluyor:
Sistemde 8GB RAM var anakart markası kötü, HDD yok ve soğutucu yok. Bunları ekleyince böyle oluyor:
Birinde pentium işlemci birinde i3 10100f var birinde gt1030 var birinde 1650 var ayrıca anakart kötü bir marka değil diğer bioslara göre karışık bir menüsü olabilir ama bu onu kötü yapmaz.Sıvı soğutma vardı sanırım ilk sistemde çok aşırı gereksiz t6 gibi bir soğutucu çok daha iyi performans verir 120nnmye göre.Gamegarajdaki sistemi bir ram daha ekleyerek alsın ilerde de harddisk alır.Sistemde 8GB RAM var anakart markası kötü, HDD yok ve soğutucu yok. Bunları ekleyince böyle oluyor:
Alıntıyı görüntüle
neden?_cebine sıkmışsınArkadaş bundan almayı düşünüyormuş bana pek iyi gibi gelmedi ama sormak istedim.
Ben hazır sistem al dedim ama arkadaş çok güçlü olmasın ama parçalar kaliteli olsun yıllarca gitsin o yüzden bunu topladım diyor.
GB3Q2MAL kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.sinerji.gen.tr
alınmaz çok kötü sistemBu nasıl olmuş?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu mu o mu peki? Bu özelleştirince 5500e geliyor yaklaşık 700TL daha pahalı.alınmaz çok kötü sistem
attığın sistem alınmaz hayatımda gördüğüm en mantıksız sistem toplamaBu mu o mu peki? Bu özelleştirince 5500e geliyor yaklaşık 700TL daha pahalı.
Pollux 3A-K - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Pentium sistem ileriye dönük nesi mantıksıza
attığın sistem alınmaz hayatımda gördüğüm en mantıksız sistem toplama
Senin attığın sistemi ben özelleştirsem kendi kafama göre 10.000 tl olurSistemde 8GB RAM var anakart markası kötü, HDD yok ve soğutucu yok. Bunları ekleyince böyle oluyor:
Alıntıyı görüntüle