Bu sistem alınır mı?

ULUBEY

80+
Reaksiyon skoru
13
Bilgisayar parcalarindan cok iyi anlamıyorum butcem 6k sıfır sistemler epey pahali butcemi zorlamak istemiyorum ikinci el de de elektronikte cok sicak degilim ama piyasa bizi buna mahkum ediyor. Letgo da soyle bir sistem buldum 6k istiyor 7 aylik temiz cihaz imiş.

Ekler

• Screenshot_20211009_234804.jpg
    Screenshot_20211009_234804.jpg
    276.6 KB · Hit: 30
Monitör ve ekipmanlar dahil ise alınır.

Bilgisayar parcalarindan cok iyi anlamıyorum butcem 6k sıfır sistemler epey pahali butcemi zorlamak istemiyorum ikinci el de de elektronikte cok sicak degilim ama piyasa bizi buna mahkum ediyor. Letgo da soyle bir sistem buldum 6k istiyor 7 aylik temiz cihaz imiş.
İşlemcisi iyi +ekran kartı orta +ramler güzel +monitor'e bak ışık sızması ölü piksel falan varmı

Evet dahil aslinda monitor olarak daha once de kullandigim Asus Tuf vg249q1r 23.8 ips 165mhz 1ms fsy modelini alabilirim monitoru almayip fiyattan dusmek icin teklif sunacağım
Siz bilirsiniz. Fiyat uygun.

Aslında iyi, ekran kartı orta segmentli. Bence 6k ya değer. Alınabilir bir sistem ama monitör testi yapın, ekran kartı stress testi vs. yapın. Parçaların gerekli testini yaptıktan sonra bence alabilirsiniz.

Aslında iyi, ekran kartı orta segmentli. Bence 6k ya değer. Alınabilir bir sistem ama monitör testi yapın, ekran kartı stress testi vs. yapın. Parçaların gerekli testini yaptıktan sonra bence alabilirsiniz.
Aslında tedirginliğim tam da burda, nasıl test ederim testin sonucunu nasıl anlarım pek anlamadığım işler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında tedirginliğim tam da burda, nasıl test ederim testin sonucunu nasıl anlarım pek anlamadığım işler
Bu yüzden zaten ikinci el den bi korkarim hep

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yüzden zaten ikinci el den bi korkarim hep
Bana göre yapmanız gereken belirli parçalar var test için. Valley Benchmark ile işlemci testi yapın, FurMark ile ekran kartını test edin. CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo ile hdd ve ssd sağlık ömür testini yapın. Onun dışında fiziksel olarakta kontrol ettikten sonra fiyat konusunda zaten dediğim gibi uygun ve parçalarda uyumlu gibi. Bu testleri yaptıktan sonra sorun çıkmazsa testler sırasında sistemi alabilirsiniz. Ekleme : Ram testi vesairede yapın internette nasıl yapacağınız videolu bir şekilde anlatılır.

5.5k ya su sekilde sifir bir sistem buldum bu nasil peki
İNTEL İ3 10100F İŞLEMCİ MSİ B460M PRO ANAKART ASUS 5500 XT 4GB EKRAN KARTI TEAM FORCE RGB Lİ 16GB(2x8) 3200 MHZ CL 16 DUAL KİT RAM SANDİSK PLUS 480 GB SSD GAMETECH 4X12CM FANLI RGB RAİNBOW LED KASA SHARKON 650W 80 PLUS POWER SUPPLY

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri