Neler Yeni

Bu Sistem Alınır Mı?

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cevap verebilecek varmı sipariş geceyimmi bu haliyle yoksa özellestir dediğiniz parça varmı

wiearLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Onur Özdemir
Sistem fiyatı güzel fakat incehesap gaming gecesinde çıkan hazır sistemler daha uyguna geliyor. cuma gününü bekle derim.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Sistem fiyatı güzel fakat incehesap gaming gecesinde çıkan hazır sistemler daha uyguna geliyor. cuma gününü bekle derim.
Teşekkürler dostum kayda değer indirimler oluyor heralde geçen bakmistimda fiyatını yükseltip sonra düşürüp aynı fiyata sattığını gormustum

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Teşekkürler dostum kayda değer indirimler oluyor heralde geçen bakmistimda fiyatını yükseltip sonra düşürüp aynı fiyata sattığını gormustum
güzel sistem ama psu pek güvenilir değil gibi hocam, bir de arkadaşın dediği gibi anakartı b660 yaparsanız daha iyi olur

YOUNG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Samet Özkan

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Selamlar arkadaşlar artık kafama koydum bu sistemi alicagim herhangi bi özelleştirme yapmam lazım mı yoksa bu haliyle iş görür mü https://www.itopya.com/helen-poweri...al-oc-edition-8gb16gb-ddr4512gb-gen3x4_h19966
Bu sistemde ramleri gskill yapabilirsin ve sistemde kasa özelleştirmesi yaptığında fahiş fiyat karşına çıktığı için aldıktan sonra 1k civarı bir sağlam bir psu alıp sisteme taktıktan sonra diğer psu'yu satabilirsin. Bütçem yok diyorsan eğer aldığında akım korumalı bir prizle kullanmanı şiddetle öneririm çünkü psu'nun pek koruması olmadığı için sisteme zarar verebilir. Yeni psu alana kadar akım korumalı priz ile idare edersin. Belki anakartı da b660m yaparsın bütçene kalmış

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Bu sistemde ramleri gskill yapabilirsin ve sistemde kasa özelleştirmesi yaptığında fahiş fiyat karşına çıktığı için aldıktan sonra 1k civarı bir sağlam bir psu alıp sisteme taktıktan sonra diğer psu'yu satabilirsin. Bütçem yok diyorsan eğer aldığında akım korumalı bir prizle kullanmanı şiddetle öneririm çünkü psu'nun pek koruması olmadığı için sisteme zarar verebilir. Yeni psu alana kadar akım korumalı priz ile idare edersin. Belki anakartı da b660m yaparsın bütçene kalmış
Teşekkürler kral en ufak bi kuşku oldumu içimde almiyorum PSU kafama takıldı başka sistemlere bakalım :))) bendeki bu huy çok kötü

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Teşekkürler kral en ufak bi kuşku oldumu içimde almiyorum PSU kafama takıldı başka sistemlere bakalım :))) bendeki bu huy çok kötü
Kasa PSU kötü hocam. Sahibinden Technopat One sistemi satanlar var. O fiyata bulursun. Asus tuf kasa PSU, Asus white ekran kartı,

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Kasa PSU kötü hocam. Sahibinden Technopat One sistemi satanlar var. O fiyata bulursun. Asus tuf kasa PSU, Asus white ekran kartı,
Ne kadar güvenilir ki? Ekstra garanti konusunda Itopya sıkıntı çıkarıyor

Top Bottom