Neler Yeni

Bu Sistem Alınır Mı?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Ne kadar güvenilir ki? Ekstra garanti konusunda Itopya sıkıntı çıkarıyor
Hocam bende al satçıyım. Defalarca kez aldım sattım. Garanti konusunda fatura sahibi değil. Ürünü servise götürüp kayıt ettiren kişi mesuldür. Öyle sizin dediğiniz gibi olsa hediye alan bir sürüü insan var. Adam garanti için arkadaşını mı aricak

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Hocam bende al satçıyım. Defalarca kez aldım sattım. Garanti konusunda fatura sahibi değil. Ürünü servise götürüp kayıt ettiren kişi mesuldür. Öyle sizin dediğiniz gibi olsa hediye alan bir sürüü insan var. Adam garanti için arkadaşını mı aricak
''İkinci el ürün satın aldığınızda ve üründe bir arıza yaşadığınızda ürünün geri kargolanması fatura adresinedir, üründe farklı bir karar veya ücret çıkarıldığında direkt olarak fatura üzerindeki iletişim numarası ile iletişime geçilmektedir.'' Konu ile ilgili Itopya'dan böyle bir destek mesajı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
17 18 k fazla yukseltemiyorum monitörde alacağım için Nvidia hep kullandık eskiden ondan alıştık ona :)
Ya arkadaşın dedigi sistemi sahibinden de satanlardan arastirin yada paylaştığınız sistemi alin bir kac ay sonra fsp 650w bir psu alirsiniz. Kisa vadede uzerindeki psu'nun sorun çıkaracağıni zannetmem. 3060 ti icin fiyati uygundu.

Bu eklediğime de bir bakin ama aşağı yukari ayni kasa/psu kalitesi var. Antec yada zalman kasa seçebilirsiniz.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
İtopya'dan 3060 Ti sistem alınacaksa bence bu daha mantıklı. Ekran kartı GD6X.

Peki bunda PSU kalitelimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya arkadaşın dedigi sistemi sahibinden de satanlardan arastirinal yada bunu alin bir kac ay sonra fsp 650w bir psu alirsiniz. Kisa vadede uzerindeki psu'nun sorun çıkaracağıni zannetmem. 3060 ti icin fiyati uygundu.

Bu eklediğime de bir bakin ama aşağı yukari ayni kasa/psu kalitesi var. Antec yada zalman kasa seçebilirsiniz.
Antecmi zalmanmi hangisini önerirsiniz PSU bakimindan

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Peki bunda PSU kalitelimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antecmi zalmanmi hangisini önerirsiniz PSU bakimindan
Şu an ben de 3060ti'lı bir sistem bekliyorum 17-18k civarı ve Belki ben bulamamışımdır da bayağı gezdim siteleri ve şu an tam anlamıyla güzel bir sistem yok emin olabilirsin.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Şu an ben de 3060ti'lı bir sistem bekliyorum 17-18k civarı ve Belki ben bulamamışımdır da bayağı gezdim siteleri ve şu an tam anlamıyla güzel bir sistem yok emin olabilirsin.
Anladım vok sistem cikaricakmis onu bekliyim ozaman

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
''İkinci el ürün satın aldığınızda ve üründe bir arıza yaşadığınızda ürünün geri kargolanması fatura adresinedir, üründe farklı bir karar veya ücret çıkarıldığında direkt olarak fatura üzerindeki iletişim numarası ile iletişime geçilmektedir.'' Konu ile ilgili Itopya'dan böyle bir destek mesajı
Firmadan firmaya değişiyor demekki. Ben vatan faturalı işlemci almıştım. Pinleri yamulttum, vatana verdim. iade kararı çıktı. İade çeki verdiler

Top Bottom