Sistem:
6K 7K5600X işlemciye A320 anakart olmamış. Toplam bütçenizi söyleyin.
6K 7KA320M Ryzen 5 5600X'i besleyemez anakart ve işlemci aşırı ısınır sistem sürekli reset atar. Gamepower Psu alınmaz, 1050 Tİ alınmaz 8 gb ram yeterli değil, SSD kaliteli değil, kısaca alınmaz. Berbat bir sistem, bütçe belirtmelisiniz.
A320M Ryzen 5 5600X'i besleyemez anakart ve işlemci aşırı ısınır sistem sürekli reset atar. Gamepower Psu alınmaz, 1050 Tİ alınmaz 8 gb ram yeterli değil, SSD kaliteli değil, kısaca alınmaz. Berbat bir sistem, bütçe belirtmelisiniz.
5600X işlemciye A320 anakart olmamış Sistem kötü olmuş. Toplam bütçenizi söyleyin.
Uyumlu olur fakat o sistem gene de adam olmaz. Sıfır sistem bulmak bu fiyata imkansız maksimum 1650 bulabilirsiniz o da 1050 Tİ'dan farksız berbat bir ekran kartı. Bence ikinci el'den 1650 SUPER veya 1660Super'li sistem toplayabilirsiniz. RX 580/RX 5500XT'li de olur.6K 7K
Mesaj otomatik birleştirildi:
6K 7K
Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart OLURMU
ben zaten valorant için topluyorum 1050 ti gayet yeterli valorant için hiç bir farkı olmuyo arasında diğerleriye çünki işlemci bazlı oyunUyumlu olur fakat o sistem gene de adam olmaz. Sıfır sistem bulmak bu fiyata imkansız maksimum 1650 bulabilirsiniz o da 1050 Tİ'dan farksız berbat bir ekran kartı. Bence ikinci el'den 1650 SUPER veya 1660Super'li sistem toplayabilirsiniz. RX 580/RX 5500XT'li de olur.
sadece şunu sormak istedim psu 550 w olurmu yoksa 600 müUyumlu olur fakat o sistem gene de adam olmaz. Sıfır sistem bulmak bu fiyata imkansız maksimum 1650 bulabilirsiniz o da 1050 Tİ'dan farksız berbat bir ekran kartı. Bence ikinci el'den 1650 SUPER veya 1660Super'li sistem toplayabilirsiniz. RX 580/RX 5500XT'li de olur.
hocam sadece valorant oynayacak olsanız bile 1050ti almayınben zaten valorant için topluyorum 1050 ti gayet yeterli valorant için hiç bir farkı olmuyo arasında diğerleriye çünki işlemci bazlı oyun
sadece şunu sormak istedim psu 550 w olurmu yoksa 600 mü
hocam peki beklesem stoklar bitmiş ya donanım arşivi Abdullah Abi pc çıkarmasını beklesem sence tahmini olarak ne zaman cıkarırhocam sadece valorant oynayacak olsanız bile 1050ti almayın
abdullah abi zaten kolları sıvadı uğraşıyorhocam peki beklesem stoklar bitmiş ya donanım arşivi Abdullah Abi pc çıkarmasını beklesem sence tahmini olarak ne zaman cıkarır
o zaman beklerim aga aşırı iyi oluyo onlar indirimli yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.abdullah abi zaten kolları sıvadı uğraşıyor
birkaç aya kalmaz gelir yeni sistem
rica ederimo zaman beklerim aga aşırı iyi oluyo onlar indirimli yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.