Neler Yeni

Bu sistem bu fiyata alınır mı? lütfen yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halil İbrahim
ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARDA BULABİLİRSEM İNTERNET SATIŞINA KAPALI BU SİSTEM VAR Alınır mı? SİZCE LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ekler

• 60444C7A-9FAC-4FCE-B62F-C1FC1F95C4D8.png
    60444C7A-9FAC-4FCE-B62F-C1FC1F95C4D8.png
    745.2 KB · Hit: 50

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
kardeş istersen mağazalarına da gidip yardım alabilirsin bütçene göre ayarlıyorlar bende oradan alacaktım yardımcı oluyorlar her bütçeye göre hem kredi kartın varsa taksitlendirme de yapıyorlar daha iyi olur ben işlemciyi ordan aldım taksite böldürdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halil İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani internetteki araştırdığım sistemlere göre uygun geldi

egebaranakk0

80+ Silver
kardeş istersen mağazalarına da gidip yardım alabilirsin bütçene göre ayarlıyorlar bende oradan alacaktım yardımcı oluyorlar her bütçeye göre hem kredi kartın varsa taksitlendirme de yapıyorlar daha iyi olur ben işlemciyi ordan aldım taksite böldürdüm
Bilader vatan kazik sen gitsen 14k ya 1660 sistem kurar gönderirler bişeyi bilmeden konuşmayin işlemciyle sistem toplama bir değil vatanin mağzalarindan sistem alinmaz ancak fp web e özel getirilen sistemler mağzadada bulundurulursa alinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halil İbrahim
Bilader vatan kazik sen gitsen 14k ya 1660 sistem kurar gönderirler bişeyi bilmeden konuşmayin işlemciyle sistem toplama bir değil vatanin mağzalarindan sistem alinmaz ancak fp web e özel getirilen sistemler mağzadada bulundurulursa alinir
Benim buraya attığım sistem yoksa almayacağım

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
sistemin parçalarını önce kafanda belirleyip gideceksin zaten fiyatları da öyle sonradan onlar sunuyor ne istiyorsun özellik felan ama kendin toplasan daha uyguna tabi alır ben oraya da gittim sordum mesala hangisi uygunsa parça parça toplamıştım marka da önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halil İbrahim
Telefonda konuştum ayarlarız 1 hafta sonra sistem gelir dedi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Yani internetteki araştırdığım sistemlere göre uygun geldi
aynen knka tek tek topladım senin için fiyatları 20 bin küsüre geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda konuştum ayarlarız 1 hafta sonra sistem gelir dedi
mağazaya felan da git bunu alıcam diye belirt alacam hemen diye tek tek toplasan daha pahalıya geliyo iyi fiyat oalrak ekran kartı sadece 9 bin civarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,722
Üyeler
164,555
Son üye
Wost1n
Top Bottom