İncehesapdaki gamewarcy kasahangisinden bahsediyorsunuz hocam
ikiside güzeldir hocam![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
49.400 tl tutuyor üzerine biraz daha koyup gidip kendiniz hava soğutucu alabilirsiniz veya bütçemi aşamam derseniz gidip 1x16gb ram alıp bu markanın phantom spirit alabilirsiniz ileride Ram eklersiniz
İncehesapdaki attıgınız linkdeki kasa pek güzel gelmedi gözüme napılabilirikiside güzeldir hocam
attığım özelleştirmelerle alabilirsiniz en kötü biraz geçtikten sonra psu değiştirirsinizİncehesapdaki gamewarcy kasa
hocam hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu tercih edin dediğim şekilde biraz idare eder sonra iyi bir psu alırsınızİncehesapdaki attıgınız linkdeki kasa pek güzel gelmedi gözüme napılabilir
parça parça attıgın sistemi aldım kendimde ssd vardı zaten işlemciyi sadece 7600x tercih ettim öyle öneriler geldi teşekkür ederim her şey içinattığım özelleştirmelerle alabilirsiniz en kötü biraz geçtikten sonra psu değiştirirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu tercih edin dediğim şekilde biraz idare eder sonra iyi bir psu alırsınız
7600xe yorum yapmadınHayırlı olsun hocam yardımcı olabildiysem ne ala güle güle kullanın![]()
hocam 7500f 7600x ve 9600x aynı işlemciler 7500f işinizi görecektir arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama bu kart sizi 2 k da üzmez tavsiyem size 7500f almanız kalan paraya Ram takviyesi ve soğutucu alırsınız7600xe yorum yapmadıngereksiz diyen de çok lazım diyen de sen dersin
upgrade skalasında önceliğiniz Ram ve hava soğutma olmalı m2 de 2tb alırsınız ileride hayli hayli yeterhocam 7500f 7600x ve 9600x aynı işlemciler 7500f işinizi görecektir arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama bu kart sizi 2 k da üzmez tavsiyem size 7500f almanız kalan paraya Ram takviyesi ve soğutucu alırsınız