Çook pahalı hocam sakın almayın.
Ekran kartını son anda fark ettim. Daha iyisi toplanır bu fiyata .Pahalı olmuş bence.
Hocam Palit 2060S'li sistem 10K?Çok iyi. Aceleniz yoksa B550 chipsetli anakartları bekleyin. Eğer beklemeyecekseniz bi' 200 ₺ daha koyup MSI B450 TOMAHAWK MAX alın.
Sakın almayın inanılmaz pahalı bir fiyat ile satılıyor.Almayı düşünüyorum 9800 TL tutuyor arkadaşlar alınır mı?
8900 ₺'ye @Redmental hocamıza RTX 2070 SUPER WINDFORCE'lu sistem toplamıştım . Fiyata bakınca ekran kartı yüksek sandım.Hocam Palit 2060S'li sistem 10K?
Bende.8900 ₺'ye @Redmental hocamıza RTX 2070 SUPER WINDFORCE'lu sistem toplamıştım . Fiyata bakınca ekran kartı yüksek sandım.
Sistem konusunda seninde desteklerini bekliyorum hocam tek bir siteden mağaza teslim alabiliceğim bir sistem müsait olunca toplar mısın8900 ₺'ye @Redmental hocamıza RTX 2070 SUPER WINDFORCE'lu sistem toplamıştım . Fiyata bakınca ekran kartı yüksek sandım.
Hemen hocam buna bir bakın. İnternet üzerinden sipariş verip gidip alabiliyorsunuz diye duymuştum gamegaraj için;Yasincim istabulda mağaza teslim alabiliceğim bir siteden müsait olunca bu özelliklerde bi sistem topla bana 10tlye