Neler Yeni

bu sistem ikinci el ne kadar satılır?

whoamii

80+ Silver
Fiyat 8.6k olmalı.

Ya kardeşim miningden bir habersin anlaşılan konuştukça bilgisizliğini gösteriyorsun.
Senin yazdığına bişey diyen olmadı cevap verdiğim mesajın üslubuna bakarsan anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
Kardeşim enayisin galiba miningden haberin var mı?
Enayi olan ben değil, sen ve senin gibi fırsatçılar. Sanıyor musun ki 5000 lira çok mâkul fiyat? Fırsatçılık en nefret ettiğim şey. Bu arada attığın kartın 4GB modeli neredeyse yarı fiyatında: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-xfx-rx5500xt-thiccii-pro-906015204/detay

Bu da MSI: https://www.n11.com/urun/msi-amd-ra...-gddr6-ekran-karti-1418639?magaza=fiyatmarket

Ayrıca fiyatların artmasının sebebi mining dğeil, miningi bahane gösteren fırsatçılar.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Enayi olan ben değil, sen ve senin gibi fırsatçılar. Sanıyor musun ki 5000 lira çok mâkul fiyat? Fırsatçılık en nefret ettiğim şey. Bu arada attığın kartın 4GB modeli neredeyse yarı fiyatında: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-xfx-rx5500xt-thiccii-pro-906015204/detay

Bu da MSI: https://www.n11.com/urun/msi-amd-ra...-gddr6-ekran-karti-1418639?magaza=fiyatmarket
4 gb ekran kartı mining için uygun değil de ondan 🤭
Sen çok bilgili bir arkadaş benziyorsun (!)
Arkaplanda google açmadan bana ekran kartları neden bu kadar fiyatı uçuk söyler misin?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
Sen çok bilgili bir arkadaş benziyorsun (!)
Sen de fırsatçı, insanları sömüren, yaptığın bu davranışla da kendi egosunu tatmin eden birine benziyorsun.
Arkaplanda google açmadan bana ekran kartları neden bu kadar fiyatı uçuk söyler misin?
Çin'de üretim ülkece durdu. Virüsten dolayı talep katlandı da katlandı ancak stok yok. Virüsten dolayı limanlar yarı kapasite çalıştığından ve uçak seferleri kısıtlı olduğundan ülkeye gelmesi gereken kartların çoğu gelemiyor. Dolar arttı, vergiler, bunları da işin içine kat işin içine. Fiyatlar arttı iyice. Ancak sizin gibiler "Mining yigenim" kafasında olup olması gerekenin bilmem kaç katı fiyatına satıyorsunuz. Yazık günah. Sonra "dolar düşmesine rağmen fiyatlar neden düşmüyor" dersiniz anca.

Dambıldor

80+ Silver
Sen de fırsatçı, insanları sömüren, yaptığın bu davranışla da kendi egosunu tatmin eden birine benziyorsun.

Çin'de üretim ülkece durdu. Virüsten dolayı talep katlandı da katlandı ancak stok yok. Virüsten dolayı limanlar yarı kapasite çalıştığından ve uçak seferleri kısıtlı olduğundan ülkeye gelmesi gereken kartların çoğu gelemiyor. Dolar arttı, vergiler, bunları da işin içine kat işin içine. Fiyatlar arttı iyice. Ancak sizin gibiler "Mining yigenim" kafasında olup olması gerekenin bilmem kaç katı fiyatına satıyorsunuz. Yazık günah. Sonra "dolar düşmesine rağmen fiyatlar neden düşmüyor" dersiniz anca.
Tamam sen ucuza koy kartları ben alıp 2 katına satarım senin fırsatçılık yapmana gerek yok

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

SDHFJKSDHFJKSAFHASKLJFASDHFJASDKLFHJLASDKK
Stoklar neden bitti?
-Mining ve üretim azlığı.
He bir de ctrl+ paste yormadı inşallah

Şunu da bir izleyin bilgilenirsiniz

Bu da ethereum grafiği daha ethereum ne onu bilmiyorsunuzdur yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Ekran görüntüsü 2021-02-21 002413.png

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
10.000 tl ye koy ikinci el de fiyatlar uçmuş demek satılıyor siz de satarsınız bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
-Mining ve üretim azlığı.
Bunun sonucu da insanları mal yerine koyup ayakta sömürmek diyorsun yani?
He bir de ctrl+ paste yormadı inşallah
Aklın yolu bir, gerçekler değişmez.
Bu da ethereum grafiği daha ethereum ne onu bilmiyorsunuzdur yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Alıntıyı görüntüle
Gayet de iyi biliyorum, anca ethnin altına sığının, fırsatçılık ya, bahane gerekir tabii.

Ben yatıyorum, daha faazla uğraşmayacağım sizin gibiler ile.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunun sonucu da insanları mal yerine koyup ayakta sömürmek diyorsun yani?

Aklın yolu bir, gerçekler değişmez.

Gayet de iyi biliyorum, anca ethnin altına sığının, fırsatçılık ya, bahane gerekir tabii.

Ben yatıyorum, daha faazla uğraşmayacağım sizin gibiler ile.
Ben zaten yatmıştım,
Sizin gibi bilgisizlerle uğraşmak hataydı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam