120 Se kac oluronda bir sorun çıkmaz internet ile alakalı ama fpsin düşer
kardeşim bak onu denemeden göremessin falat ben sana diyeyim o sisteme yazık ediyorsun git cs lol fln oyna en kötü pubg lite oyna bari120 Se kac olur
Cs go Zula Gta 5 Ets 2 oynuyorumve zula ne yani git cs oyna o sistemle zulamı oynanır sisteme yazık ediyorsun
Len gene yazık oluyor, dediğin oyunlar kanser kitleye sahipkardeşim bak onu denemeden göremessin falat ben sana diyeyim o sisteme yazık ediyorsun git cs lol fln oyna en kötü PUBG lite oyna bari
120 Se kac oluronda bir sorun çıkmaz internet ile alakalı ama fpsin düşer
zula cs go Gta 5 Ets 2 Oynuyorum cs go Varda oynucayak kimsem yokve zula ne yani git cs oyna o sistemle zulamı oynanır sisteme yazık ediyorsun
orası öyle reisde yani ne biliyim imzada leptopun sistemi yazıyor başaka oyun oynayamıyorum kiLen gene yazık oluyor, dediğin oyunlar kanser kitleye sahip
Ne oynayayımLen gene yazık oluyor, dediğin oyunlar kanser kitleye sahip
Don't Starve Together varken ne biliyimorası öyle reisde yani ne biliyim imzada leptopun sistemi yazıyor başaka oyun oynayamıyorum ki
En basit örneği arkadaş çevresi yapıp arkadaşlarınla oynaman, emin ol en kötü oyun bile zevkli gelir.Ne oynayayım
Cs go Zula ets 2 Gta 5 Oynuyorumve zula ne yani git cs oyna o sistemle zulamı oynanır sisteme yazık ediyorsun
Zulaya yok güncelleme geldi cs de daha cok fps aliyorumve zula ne yani git cs oyna o sistemle zulamı oynanır sisteme yazık ediyorsun
Normal Video Çekerim Bencezor knk
Lol U Hiç Bilmiyorum Liseye Geçicem Bagimlilik yapar Falan Pubg Lite Çok Sevmedim Arkadaşlarım Zula da diye zula Giriyoruz Steam da Pubg olsa Oynarimkardeşim bak onu denemeden göremessin falat ben sana diyeyim o sisteme yazık ediyorsun git cs lol fln oyna en kötü PUBG lite oyna bari