Neler Yeni

Bu sistem iyi mi? monitör+kasa bütçe Max 25k çok az asabilirim önerilere açığım

Sezerinho10

80+ Bronze
anlıyorsanız benlik hava hoş orda sizi düşündüğüm için forumda nefret edilen bir birey olmayın istediğim için söyledim fakat pek dinlemiyorsunuz sanırsam
Boş ver hocam 18 yaşında ergenlik dönemleri arkadaşta biraz ağır atlatıyor galiba adabıyla konuşmayı beceremicek terbiyede uğraşmaya gerek yok

haklıysan egonu tatmin etmek için yok nefret toplarsınız yok bilmem ne ben hata yaptıysam sizde aynısını yapmayın sizin dediklerinizin benim dediklerimden farkı yok anlaşılıyor ne demek istediğiniz karşınızda çocuk yok birde rica ediyorum boş konuşmayın mümkünse beni engelleyin konuyu zaten gerektiği kadar işgal ettik ayıptır uzatmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana söyle diye birşeymi dedim? bir ikincisi sen kimsinki seni dinleyeyim Dostum abin yaşında adamım saygıyı senden öğrenecek değilim ayrıca senin gibi insanlar benden nefret edecekse ne mutlu bana karşı ötede kudurun
evet nerden bildin ego tatmin etmeye giriyorum foruma. Hayattaki tek eğlencem bu.

Boş ver hocam 18 yaşında ergenlik dönemleri arkadaşta biraz ağır atlatıyor galiba adabıyla konuşmayı beceremicek terbiyede uğraşmaya gerek yok
İnsanları yaştan vurmaya hiç gerek yok doğru söylüyorsa yaşıda küçük değil zaten.

babba iki saattir boş konuşuyorsun işine bak güzel kardeşim hadi boş çene yapma konuyu işgal etme engelle geç bende engelliyorum hatta iyi forumlar
neyse ''babba'' diyen birinden pek bir şey beklemeye gerek yok daha uzatmayacağım :D

Sezerinho10

80+ Bronze
İnsanları yaştan vurmaya hiç gerek yok doğru söylüyorsa yaşıda küçük değil zaten.
Yaş ile alakalı söylemedim ergenligini atlatamamış dedim nasıl konuşmayı gerektiğini bilmiyor daha verdiği cevaplara kullandığı kelimelere bak

Livaković

80+ Silver
Yaş ile alakalı söylemedim ergenligini atlatamamış dedim nasıl konuşmayı gerektiğini bilmiyor daha verdiği cevaplara kullandığı kelimelere bak
Boş tatava yapma bro konuyu işgal etme

hala boş konuşuyorsun dostum gerçekten konuyu işgal etme

Livaković

80+ Silver
Uygunsuz Dil
evet farkındayım yaşı yerine başka bir sayı düşük sanırsam.
senden daha akıllı olduğum kesin ufak kardeşim

14 yaşında bana diyen birisimi diyor bunu ufak kardeşim yatda ailen kızmasın

senden daha akıllı olduğum kesin ufak kardeşim

14 yaşında bana diyen birisimi diyor bunu ufak kardeşim yatda ailen kızmasın
insanlara yaştan vurunca edepsiz diyen biri yaştan vurmaya çalışıyor ironik.

Ekler

• resim_2023-06-11_035641360.png
    resim_2023-06-11_035641360.png
    74.2 KB · Hit: 31

Devolop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Devran Sayar

Sezerinho10