Neler Yeni

Bu sistem iyi mi? monitör+kasa bütçe Max 25k çok az asabilirim önerilere açığım

Sezerinho10

80+ Bronze
hocam kızdığım konu ürünü kötülüyorsunuz ona bişe demedim öneri yapaydınız arkadaşa neyse kusura bakmayın anakartı ben farketmedim sanırım uykuluyum yatacağım zaten iyi forumlar
Zaten arkadaş cevap verse en az 5.6 tane sistem atarız , Sen gelmiş iyi parçalar alınır diyorsun ne kasası iyi ne psu ne anakartı 3060lı sisteme zaten o kadar para etmezde diğer parçalarda kaliteli değil sen yanlış yönlendiriyorsun

Livaković

80+ Silver
kusura bakmam ben sadece herkese bilginiz yok demeye devam etmeyin sadece nefret toplarsınız...
İnsanların hakkımda düşündükleri umrumda değil ve bu dediğimi sadece uyku sersemi söyledim ayrıca sizdende tavsiye istemedim iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten arkadaş cevap verse en az 5.6 tane sistem atarız , Sen gelmiş iyi parçalar alınır diyorsun ne kasası iyi ne psu ne anakartı 3060lı sisteme zaten o kadar para etmezde diğer parçalarda kaliteli değil sen yanlış yönlendiriyorsun
Babba ne uzattın tamam dedik

ben saygısız kalmaya devam etmek istiyorum diyorsanız dinlemeyebilirsiniz size kalmış.

Babba ben sadece hazır sistem hakkında görmediğimi söyledim sizden birine bilgisiz dedim nefret toplarmıyım diye bir soru sormadım atar yapmadım kendimi iza ettim sorulmayan sorulara cevap vermeyin iyi forumlar
bana karşı söylenen bir şeye tabii ki cevap vereceğim soru olmasına gerek yok.

Sezerinho10

80+ Bronze
İnsanların hakkımda düşündükleri umrumda değil ve bu dediğimi sadece uyku sersemi söyledim ayrıca sizdende tavsiye istemedim iyi forumlar

Babba ne uzattın tamam dedik
Gereksiz konulara girme o zaman uyku sersemi söyledim diye bahane mi var koskaca orada parçalar mevcut yukardakilere bakma alınır yazıyorsun attık sistemleri kusura bakmayın diyeceğin yerde gelmiş hala konuşuyorsun işine bak küçük kardeşim

Livaković

80+ Silver
ben saygısız kalmaya devam etmek istiyorum diyorsanız dinlemeyebilirsiniz size kalmış.

bana karşı söylenen bir şeye tabii ki cevap vereceğim soru olmasına gerek yok.
Saygı istiyorsanız saygı duymasını öğrenin birine nasihyat vermek yerine kendi hayatınıza bakın ben sizin ne demek istediğinizi anlayabiliyorum merak etmeyin

Gereksiz konulara girme o zaman uyku sersemi söyledim diye bahane mi var koskaca orada parçalar mevcut yukardakilere bakma alınır yazıyorsun attık sistemleri kusura bakmayın diyeceğin yerde gelmiş hala konuşuyorsun işine bak küçük kardeşim
Küçük kardeşim :D 18 yaşındayım dostum ne anlatıyorsun abin yaşında adamım bana küçük kardeşim diyorsun edepsiz.

Sezerinho10

80+ Bronze
Saygı istiyorsanız saygı duymasını öğrenin birine nasihyat vermek yerine kendi hayatınıza bakın ben sizin ne demek istediğinizi anlayabiliyorum merak etmeyin

Küçük kardeşim :D 18 yaşındayım dostum ne anlatıyorsun abin yaşında adamım bana küçük kardeşim diyorsun edepsiz.
Senin yaşının üstüne bi 18 daha koy gel o zaman küçük kardeşim

Livaković

80+ Silver
Senin yaşının üstüne bi 18 daha koy gel o zaman küçük kardeşim
Hocam ne boş konuşuyorsunuz tamam dedik boş boş uzatıyorsunuz aynen 18 yaş daha koyayım şakaysa komik şaka değilse dahada komik 38 yaşında işsiz adamın bana nasihyat vermesi kadar daha komik bir durum yok

anlıyorsanız benlik hava hoş orda sizi düşündüğüm için forumda nefret edilen bir birey olmayın istediğim için söyledim fakat pek dinlemiyorsunuz sanırsam

Livaković

80+ Silver
evet saygısızlıktır bu başkasına bilgisiz diyerek onu dinlemeyin o bilmiyor gibi laflar atmak saygısızlıktır.

ve karşı tarafın haklı olduğu bir konuda...
haklıysan egonu tatmin etmek için yok nefret toplarsınız yok bilmem ne ben hata yaptıysam sizde aynısını yapmayın sizin dediklerinizin benim dediklerimden farkı yok anlaşılıyor ne demek istediğiniz karşınızda çocuk yok birde rica ediyorum boş konuşmayın mümkünse beni engelleyin konuyu zaten gerektiği kadar işgal ettik ayıptır uzatmayalım

anlıyorsanız benlik hava hoş orda sizi düşündüğüm için forumda nefret edilen bir birey olmayın istediğim için söyledim fakat pek dinlemiyorsunuz sanırsam
Sana söyle diye birşeymi dedim? bir ikincisi sen kimsinki seni dinleyeyim Dostum abin yaşında adamım saygıyı senden öğrenecek değilim ayrıca senin gibi insanlar benden nefret edecekse ne mutlu bana karşı ötede kudurun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom