Max 20k max max amaSarı sitede bir ilana denk geldim sizce bu sistem için verilecek fiyat max nedir?Alıntıyı görüntüle
Hatta güncel 6500xt fiyatına baktım 20k da etmez bu sistem özür dilerim 15-16k felan diyorumMax 20k max max ama
Abartma o kadar da değil. Sadece sistem değil monitör ve ekipmanlarda dahil satıyor adam ve çoğu ürünün garantisi devam ediyor.Max 20k max max ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta güncel 6500xt fiyatına baktım 20k da etmez bu sistem özür dilerim 15-16k felan diyorum
Malesef o kadar ekran kartı bu sisteme noktayı koyan şey. ölücülük yapmıyoruz aldığın sistemin değeri bu. bence direk satın almayı geçip bu sistemi bıraksın forum açan kişi yada ekran kartsız satın alma teklifi versin en mantıklısı. Hangimiz piksel hatalı 2. el monitör almak istiyor bu forumda veya diğer ekipmanlar umrunda olan varmı sistem alırkenAbartma o kadar da değil. Sadece sistem değil monitör ve ekipmanlarda dahil satıyor adam ve çoğu ürünün garantisi devam ediyor.
Ekran kartı giriş seviye olsa bile 6500 serisinin en iyi ve en soğuk çalışan modeli üstelik fabrika çıkışlı ocli. 5k en kötü 4.5K'ya gider. Monitör hakkında dediklerine de katılmıyorum sonuçta ortada bir ölü piksel yok sıkışmış piksel var az buçuk bilgisi olan adam rahatlıkla halleder ki zaten halletmese bile ne olacak sanki? Çoğu kişinin monitorunde zaten oluyor olmayanlar da farkına varmıyor. Ama tüm bu sisteme 15k demek ölücülük kusura bakma.Malesef o kadar ekran kartı bu sisteme noktayı koyan şey. ölücülük yapmıyoruz aldığın sistemin değeri bu. bence direk satın almayı geçip bu sistemi bıraksın forum açan kişi yada ekran kartsız satın alma teklifi versin en mantıklısı. Hangimiz piksel hatalı 2. el monitör almak istiyor bu forumda veya diğer ekipmanlar umrunda olan varmı sistem alırken
En ucuz 6500xt modeli https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-sapphire-6500xt-1327210931/detay https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-sapphire-pulse-6500xt-4-gb-1324706044/detay . ben kasayı düşünerek yazdım 15k fiyatını. monitöre yorum yapmıyacağım çünkü ben 2. el satın almamEkran kartı giriş seviye olsa bile 6500 serisinin en iyi ve en soğuk çalışan modeli üstelik fabrika çıkışlı ocli. 5k en kötü 4.5K'ya gider. Monitör hakkında dediklerine de katılmıyorum sonuçta ortada bir ölü piksel yok sıkışmış piksel var az buçuk bilgisi olan adam rahatlıkla halleder ki zaten halletmese bile ne olacak sanki? Çoğu kişinin monitorunde zaten oluyor olmayanlar da farkına varmıyor. Ama tüm bu sisteme 15k demek ölücülük kusura bakma.
sende satacaksan 14 e falan al para kazan. kullanırım dersen 15-16 idealSarı sitede bir ilana denk geldim sizce bu sistem için verilecek fiyat max nedir?Alıntıyı görüntüle