byavuz10
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Bu sistem nasıl bu fiyat bantlarında daha iyi varmı biraz daha zorlanabilir bütçe
Önerilerinizi bekliyorum.
Tek tek toplanırsa az üstüne hem daha performanslı hemde ölü soket olmayan 7500fli hali toplanabilir tek tek toplanırsaBu sistem nasıl bu fiyat bantlarında daha iyi varmı biraz daha zorlanabilir bütçe
Bildigim kadarıyla yok ama hazır sistem lazımsa linkini attığınız hazır sistem alınabilir kendimde şuan i5 14 ve b580 ikilisini kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsinizhazır sistem olarak varmı hocam
4060 niye tercih etmiyorsunuz vramden dolayı mıBu sistem nasıl bu fiyat bantlarında daha iyi varmı biraz daha zorlanabilir bütçe
https://www.incehesap.com/stratos-prime-tavsiye-sistem-fiyati-76031/ Şu sistem nasıl değerlendirebilir mi ?Bildigim kadarıyla yok ama hazır sistem lazımsa linkini attığınız hazır sistem alınabilir kendimde şuan i5 14 ve b580 ikilisini kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz
Hayir,gayet memnunum şimdiye kadar çok memnun kaldım sorun yaşamadım,rtx 4060 sistem almaktan çok daha mantıklı bencememnun musunuz bi sıkıntı yaşadınızmı
Arc b580 performansı vermez+ kasa ve soğutucu özelleştirme şart ama ölü soket olmadığı için güzel sistem , arkadaş performans istiyorsa b580 , ileriye dönük istiyorsa bunu tercih edebilir(b580 sistem i5 14 olduğu için ölü soket)https://www.incehesap.com/stratos-prime-tavsiye-sistem-fiyati-76031/ Şu sistem nasıl değerlendirebilir mi ?
ram tek slot yani 1 tane 16gb lık var daha sonradan 8x2 ram alırsan iyi olur veya fiyatı biraz bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama sitesinden 16x2 ramde alabilirisiniz gerek yok gibi böyle bir bilgisayar için ama tercih sizin.ekran kartı performansı hakkında bir fikrim yok.youtubea i5 14400f intel arc b580 game performance yazıp videoları izlerseniz performansı daha iyi anlayabilirsiniz.Bu sistem nasıl bu fiyat bantlarında daha iyi varmı biraz daha zorlanabilir bütçe