can.erdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Monitörle beraber 11k tlsistem güzel toplam fiyat nedir
dostum fiyatları görüyorsun durum böyle her şey pahalı ki zaten monitor 2k sadece neredeyse11K mı? Dostum 2060S'li sistem Max 8K eder, aşırı pahalı.
Dostum bu sistemin ederi aynı monitör daha kaliteli parçalar ile 10K, neyse hayırlı olsun.dostum fiyatları görüyorsun durum böyle her şey pahalı ki zaten monitor 2k sadece neredeyse
Vatandan 10kya toplayıp ss atarsan memnun olurum ben bulamadım çünküDostum bu sistemin ederi aynı monitör daha kaliteli parçalar ile 10K, neyse hayırlı olsun.
İstanbuldaysanız Sinerji - İtopya gibi firmalara gidebilirsiniz, deneyim bakalım.Vatandan 10kya toplayıp ss atarsan memnun olurum ben bulamadım çünkü
Maalesef ankaradayım . İtopya daha ucuza geliyordu ama taksitli alınca yine aynı paraya denk geliyordu 500 600 tl daha ucuz sadece . Parçalara bir şey olursa ist. gönderip getirmek çok uzun zaman oldugu için vatan tercih ettikİstanbuldaysanız Sinerji - İtopya gibi firmalara gidebilirsiniz, deneyim bakalım.
Doğrudur dostum gayet mümkün ama şuan yapacak pek bir şey yok ekonomi ortadaMoral bozmak gibi olmasın ama bir sene önce gibi R5 3600 u 1350 TL hatırlıyorum dogrumu