Bu sistem nasıldır ?

Kamil007

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Bu sistem nasıldır ? Daha çok valorant ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Bir videonuzda apu işlemcilerin en az 16 gb olmalıdır duymuştum bu doğrumudur. Bilgisizim yardıma ihtiyacım var

Ekler

• Screenshot_2021-06-25-15-19-59-284_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-25-15-19-59-284_com.android.chrome.jpg
    384.3 KB · Hit: 55
Bu sistem nasıldır ? Daha çok valorant ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Bir videonuzda apu işlemcilerin en az 16 gb olmalıdır duymuştum bu doğrumudur. Bilgisizim yardıma ihtiyacım var
link at apu değil bu sistem ekran kartıda var

Sistemin linkini atar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin linkini atar mısınız?

lutfen link atin

link at apu değil bu sistem ekran kartıda var

Azerbeycan piyasasını iyi bilmiyoruz. Keşke azerbeycan forumunda açsaydınız konunuzu.

harici ekran kartı varken neden apu işlemci alıyorsunuz ?
Sistemlerden hakkında çok az bilgim var. Azərbaycanda büdceme uyğun sadəcə bunu bula bildim

Azerbeycan piyasasını iyi bilmiyoruz. Keşke azerbeycan forumunda açsaydınız konunuzu.
Peki efendim görmüş olduğunuz bu sistem guzelmidir? İyi oyun oynarmiyim ? Beni yarı yolda bırakırmı ? Yardımçı ola bilirmisin fikrin benim için onemli

Sistemlerden hakkında çok az bilgim var. Azərbaycanda büdceme uyğun sadəcə bunu bula bildim

Peki efendim görmüş olduğunuz bu sistem guzelmidir? İyi oyun oynarmiyim ? Beni yarı yolda bırakırmı ? Yardımçı ola bilirmisin fikrin benim için onemli
Oyun oynatacaktır o sistem ama fiyatına göre performansı nasıl azerbeycan piyasasını bilmediğimiz için bunun hakkında yorum yapmamız zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,592
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri