harici ekran kartı varken neden apu işlemci alıyorsunuz ?Bu sistem nasıldır ? Daha çok valorant ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Bir videonuzda apu işlemcilerin en az 16 gb olmalıdır duymuştum bu doğrumudur. Bilgisizim yardıma ihtiyacım var
link at apu değil bu sistem ekran kartıda varBu sistem nasıldır ? Daha çok valorant ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Bir videonuzda apu işlemcilerin en az 16 gb olmalıdır duymuştum bu doğrumudur. Bilgisizim yardıma ihtiyacım var
Sistemin linkini atar mısınız?
Sistemin linkini atar mısınız?
lutfen link atin
link at apu değil bu sistem ekran kartıda var
Azerbeycan piyasasını iyi bilmiyoruz. Keşke azerbeycan forumunda açsaydınız konunuzu.![]()
HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1019ur PC 2S8D8EA Bakıda ən ucuz qiyməti
HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1019ur PC 2S8D8EA məhsulunun Bakıda ən ucuz qiyməti NoteComp noutbuklar , kompüterlər mağazasında. Купить HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1019ur PC 2S8D8EA в Баку .notecomp.az
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1019ur PC 2S8D8EA məhsulunun Bakıda ən ucuz qiyməti NoteComp noutbuklar , kompüterlər mağazasında. Купить HP Pavilion Gaming Desktop TG01-1019ur PC 2S8D8EA в Баку .notecomp.az
![]()
![]()
Sistemlerden hakkında çok az bilgim var. Azərbaycanda büdceme uyğun sadəcə bunu bula bildimharici ekran kartı varken neden apu işlemci alıyorsunuz ?
Peki efendim görmüş olduğunuz bu sistem guzelmidir? İyi oyun oynarmiyim ? Beni yarı yolda bırakırmı ? Yardımçı ola bilirmisin fikrin benim için onemliAzerbeycan piyasasını iyi bilmiyoruz. Keşke azerbeycan forumunda açsaydınız konunuzu.
Oyun oynatacaktır o sistem ama fiyatına göre performansı nasıl azerbeycan piyasasını bilmediğimiz için bunun hakkında yorum yapmamız zor.Sistemlerden hakkında çok az bilgim var. Azərbaycanda büdceme uyğun sadəcə bunu bula bildim
Peki efendim görmüş olduğunuz bu sistem guzelmidir? İyi oyun oynarmiyim ? Beni yarı yolda bırakırmı ? Yardımçı ola bilirmisin fikrin benim için onemli
Apu larda en az16GB ram olması lazım doğru duymuşsunBu sistem nasıldır ? Daha çok valorant ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Bir videonuzda apu işlemcilerin en az 16 gb olmalıdır duymuştum bu doğrumudur. Bilgisizim yardıma ihtiyacım var