Neler Yeni

Bu sistem ne kadar eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Cantürk
attığın sistemi 28k ya alan bilmiyordur net.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mümkün değil denesin ama 3-5 ay kalır ilanda sonra düşürür fiyat boşa beklemiş olur
Tamamdır teşekkür ederim

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Sefer
ben piyasaya gayet hakimim merak etme varsa 22k için de ilan bekliyorum :) @Severus21

attığın sistemi 28k ya alan bilmiyordur net.

mümkün değil denesin ama 3-5 ay kalır ilanda sonra düşürür fiyat boşa beklemiş olur
La olum tekrar tekrar niye yazdırıyon o kafana sığmıyor mu dediğim? Bir de sisteme laf etmiş, ddr5 olduğuna bakmadan. Akıl almıyor yazdıklarını en sonunda böyle söylettin bana. :(

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
burak
La olum tekrar tekrar niye yazdırıyon o kafana sığmıyor mu dediğim? Bir de sisteme laf etmiş, ddr5 olduğuna bakmadan. Akıl almıyor yazdıklarını en sonunda böyle söylettin bana. :(
ddr5 olması pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor hazır sistem avantajı yok kendin her parçayı ayrı alsan anca bu fiyata gelir zaten. senin kafan almıyor ama işte neyse senin gibiler olacak ki incehesap para kazanacak

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Sefer
ddr5 olması pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor hazır sistem avantajı yok kendin her parçayı ayrı alsan anca bu fiyata gelir zaten. senin kafan almıyor ama işte neyse senin gibiler olacak ki incehesap para kazanacak
Sen öyle san bu netten tartışılmaz herkes kendini haklı sanıyor. Istersen aynı parçalarla dah ucuz sistemi bul da öyle konuş bakalım o zaman da konuşabilecekmisin böyle? Gerçi yine konuşursun sen kafan alamadığı halde bana "kafan almıyor" dediğin için, yazık sana...

Sen öyle san bu netten tartışılmaz herkes kendini haklı sanıyor. Istersen aynı parçalarla dah ucuz sistemi bul da öyle konuş bakalım o zaman da konuşabilecekmisin böyle? Gerçi yine konuşursun sen kafan alamadığı halde bana "kafan almıyor" dediğin için, yazık sana...
Cevap ver bari saçma sapan yazsan bile. Böyle gülücük gülücük atma kendince haklı agno.

Engeli basacaksın uğraşmayacaksın böyle tiplerle bak yoruldum senin yüzünden. TAMAM SEN HAKLISIN kendince...

• Hahaha
Reaksiyonlar: agno

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,676
İsim
uwu
her şey dahil 50 istiyor
Bi beni istememiş 50 ye taş gibi 4070 ti li denk gelir 2. El olarak o sisteme garanti yok dediğin için 20/25 arası kasaya fiyat biçilir daha üstü çok zor oyuncu gözüyle bakarsan 7500f işlemci 12700f ten çok daha mantıklı bu gözle bakan birisine asla satamaz zaten adam sıfırını alabiliyorken sırf dış kasa beyaz diye bu kadar para vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,449
Üyeler
168,631
Son üye
ali0638
Top Bottom