- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyundaki fps değerleri ve kullanımı oyundayken sıcaklığı fialnOyunda değilken mi bunlar?
oyundaki fps değerleri ve kullanımı oyundayken sıcaklığı fialnOyunda değilken mi bunlar?
%6 kullanımda 55 derece aşşırı yüksek bir değer. Ben i5 9400 ile full yükte 60 derece alıyorum max.evet 55 derece alıyorum işlemci kullanımın %6 filan
oyunda iken sıcaklık ve kullanımı değerleri bunlarOyunda değilken mi bunlar?
O zaman ya programda sıkıntı var yada işlemcide. Güç seçenekleri ne durumda?oyunda iken sıcaklık ve kullanımı değerleri bunlar
yüksek performanstaO zaman ya programda sıkıntı var yada işlemcide. Güç seçenekleri ne durumda?
hangisinde sıkıntı olduğunu nasıl anlarımO zaman ya programda sıkıntı var yada işlemcide. Güç seçenekleri ne durumda?
dostum ilemci ağırlıklı oyunalrda işlemcine göre alırsın cs valo giib oyunlarda ztn monitorun onemli isetsen 1 k al 60 hz monşitor takarsan 60 fps gibi hissederisn bu sisteme minmum 240 hz monitor fps için ekran akrıtnı rıamını ve ilemciini yuaz youtub a fps test yaz çıkar185 hz var kaç fps alırım onu merak ediyoru şu anda sistemi kullanıryorum fakat valoda arsıra fps düşüyor 250 filan oluyor canımı sıktı bu durum yakın zaman da soğutucuyu değiştim sıkıntı ondanmı kaynaklı çozemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç fps alırım tahmini oyunlarda