Neler Yeni

Çözüldü✓ bu sistemde psu lazımmıdır psu önerisi

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
psu hakkında bilgim sıfır zorunlumudur bile bilmiyorum öneri lütfen :peeposad::peeposad:

Ekler

• resim_2023-05-06_160801352.png
    resim_2023-05-06_160801352.png
    75.1 KB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız öztürk
Kesinlikle her kasaya zorunludur bu sisteme 1000w yeterli gelecektir veya 850w da olur rx6700xt ekran kartı kullanır baya ama sen 1000w alsan daha iyi olur

Can...

80+ Platinum
psu hakkında bilgim sıfır zorunlumudur bile bilmiyorum öneri lütfen :peeposad::peeposad:
yok dostum değildir direkt prizden çekiyorsun 220volt u takıyorsun anakart ın bobinleri ne mangal şenliği yapıyorsun neyse şaka bir yana troll olduğunu düşünüyorum neyse EVET HER SİSTEME PSU LAZIM YOKSA ÇALIŞTIRAMAZSIN

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
yok dostum değildir direkt prizden çekiyorsun 220volt u takıyorsun anakart ın bobinleri ne mangal şenliği yapıyorsun neyse şaka bir yana troll olduğunu düşünüyorum neyse EVET HER SİSTEME PSU LAZIM YOKSA ÇALIŞTIRAMAZSIN
Hocam sanırım kız bir arkadaş. Bilgisi olmayabilir. Troll değildir parçaları vs konuda sormuştu.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Tek tek toplarsan pahalıya patlar. Hazır sistem almanı tavsiye ederim. Üstelik B450 anakart ve 10.nesil i7 seçmişsin :D?

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Bu bilginle hazır sistem almanı öneririm. Tak çalıştır kullan

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgim olmadığını yazdım kardeşim herkes bilmek zorundamı bilsem forumda ne gezeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi parçalar var? Bütçen ne yardımcı olalım.
ekran kartım ve işlemcim var şuan

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
bilgim olmadığını yazdım kardeşim herkes bilmek zorundamı bilsem forumda ne gezeyim

ekran kartım ve işlemcim var şuan
Ekran kartınızın ve işlemcinizin modellerini öğrenebilir miyim? Ona göre önereceğim diğer modelleri. Birde bütçeniz ne diğer parçalar için (Ram, SSD, Kasa, PSU, Anakart)? Hepsi aynı siteden olmak zorunda mı? Avantajlı olması için farklı sitelerden toplamak daha iyi olur.

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
Ekran kartınızın ve işlemcinizin modellerini öğrenebilir miyim? Ona göre önereceğim diğer modelleri. Birde bütçeniz ne diğer parçalar için (Ram, SSD, Kasa, PSU, Anakart)? Hepsi aynı siteden olmak zorunda mı? Avantajlı olması için farklı sitelerden toplamak daha iyi olur.
bütçem 25k parçalar 21k tuttu (kasa ile beraber) bi tek psu eksik (ram vs tabii ki var fotoğrafta gözükmüyor sadece)

ayrıca farklı farklı sitelerden toplayacağım sadece önümde liste durması için trendyoldan baktım düşünceniz için saol en ucuz siteden alıyorum parçaları

Ekler

• resim_2023-05-06_163435311.png
    resim_2023-05-06_163435311.png
    67.5 KB · Hit: 22

Can...

80+ Platinum
Hocam sanırım kız bir arkadaş. Bilgisi olmayabilir. Troll değildir parçaları vs konuda sormuştu.
kendi görüşümü söyledim değişik adamlar çok geziyor da o yüzden mantıken de düşünürsen illaha bir yer den güç alması lazım ve arkadaş psu yazmış ve bir tek o eksik demiş ne olduğunu biliyordur o halde ben hala troll olduğunu düşünüyorum yani ya da en azından konu dikkat çeksin diye yapmış

Top Bottom