yok dostum değildir direkt prizden çekiyorsun 220volt u takıyorsun anakart ın bobinleri ne mangal şenliği yapıyorsun neyse şaka bir yana troll olduğunu düşünüyorum neyse EVET HER SİSTEME PSU LAZIM YOKSA ÇALIŞTIRAMAZSINpsu hakkında bilgim sıfır zorunlumudur bile bilmiyorum öneri lütfen
Hocam sanırım kız bir arkadaş. Bilgisi olmayabilir. Troll değildir parçaları vs konuda sormuştu.yok dostum değildir direkt prizden çekiyorsun 220volt u takıyorsun anakart ın bobinleri ne mangal şenliği yapıyorsun neyse şaka bir yana troll olduğunu düşünüyorum neyse EVET HER SİSTEME PSU LAZIM YOKSA ÇALIŞTIRAMAZSIN
bazı parçalar bende olduğu için hazır sistem alamamTek tek toplarsan pahalıya patlar. Hazır sistem almanı tavsiye ederim.
Hangi parçalar var? Bütçen ne yardımcı olalım.bazı parçalar bende olduğu için hazır sistem alamam
bilgim olmadığını yazdım kardeşim herkes bilmek zorundamı bilsem forumda ne gezeyimyok dostum değildir direkt prizden çekiyorsun 220volt u takıyorsun anakart ın bobinleri ne mangal şenliği yapıyorsun neyse şaka bir yana troll olduğunu düşünüyorum neyse EVET HER SİSTEME PSU LAZIM YOKSA ÇALIŞTIRAMAZSIN
ekran kartım ve işlemcim var şuanHangi parçalar var? Bütçen ne yardımcı olalım.
Ekran kartınızın ve işlemcinizin modellerini öğrenebilir miyim? Ona göre önereceğim diğer modelleri. Birde bütçeniz ne diğer parçalar için (Ram, SSD, Kasa, PSU, Anakart)? Hepsi aynı siteden olmak zorunda mı? Avantajlı olması için farklı sitelerden toplamak daha iyi olur.bilgim olmadığını yazdım kardeşim herkes bilmek zorundamı bilsem forumda ne gezeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartım ve işlemcim var şuan
bütçem 25k parçalar 21k tuttu (kasa ile beraber) bi tek psu eksik (ram vs tabii ki var fotoğrafta gözükmüyor sadece)Ekran kartınızın ve işlemcinizin modellerini öğrenebilir miyim? Ona göre önereceğim diğer modelleri. Birde bütçeniz ne diğer parçalar için (Ram, SSD, Kasa, PSU, Anakart)? Hepsi aynı siteden olmak zorunda mı? Avantajlı olması için farklı sitelerden toplamak daha iyi olur.
ayrıca farklı farklı sitelerden toplayacağım sadece önümde liste durması için trendyoldan baktım düşünceniz için saol en ucuz siteden alıyorum parçalarıEkran kartınızın ve işlemcinizin modellerini öğrenebilir miyim? Ona göre önereceğim diğer modelleri. Birde bütçeniz ne diğer parçalar için (Ram, SSD, Kasa, PSU, Anakart)? Hepsi aynı siteden olmak zorunda mı? Avantajlı olması için farklı sitelerden toplamak daha iyi olur.
kendi görüşümü söyledim değişik adamlar çok geziyor da o yüzden mantıken de düşünürsen illaha bir yer den güç alması lazım ve arkadaş psu yazmış ve bir tek o eksik demiş ne olduğunu biliyordur o halde ben hala troll olduğunu düşünüyorum yani ya da en azından konu dikkat çeksin diye yapmışHocam sanırım kız bir arkadaş. Bilgisi olmayabilir. Troll değildir parçaları vs konuda sormuştu.
anakart fotoğraftaki değil https://www.trendyol.com/asus/rog-s...rt-p-44084446?boutiqueId=61&merchantId=315682 bu acaba uygun değilmidirTek tek toplarsan pahalıya patlar. Hazır sistem almanı tavsiye ederim. Üstelik B450 anakart ve 10.nesil i7 seçmişsin ?