Neler Yeni

Çözüldü✓ bu sistemde psu lazımmıdır psu önerisi

Can...

80+ Platinum
bütçem 25k parçalar 21k tuttu (kasa ile beraber) bi tek psu eksik (ram vs tabii ki var fotoğrafta gözükmüyor sadece)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca farklı farklı sitelerden toplayacağım sadece önümde liste durması için trendyoldan baktım düşünceniz için saol en ucuz siteden alıyorum parçaları
hop hocam aman diym izoly denen yere bulaşma fotoya bakıcna fark ettim düzgün bir yerden al trendyol a bulaşma bu tür satıcılarda

bütçem 25k parçalar 21k tuttu (kasa ile beraber) bi tek psu eksik (ram vs tabii ki var fotoğrafta gözükmüyor sadece)

ayrıca farklı farklı sitelerden toplayacağım sadece önümde liste durması için trendyoldan baktım düşünceniz için saol en ucuz siteden alıyorum parçaları
ve işlemci ve anakart uyumlu değil

troll şüphemi arttırıyorsun :D

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
kendi görüşümü söyledim değişik adamlar çok geziyor da o yüzden mantıken de düşünürsen illaha bir yer den güç alması lazım ve arkadaş psu yazmış ve bir tek o eksik demiş ne olduğunu biliyordur o halde ben hala troll olduğunu düşünüyorum yani ya da en azından konu dikkat çeksin diye yapmış
hop hocam aman diym izoly denen yere bulaşma fotoya bakıcna fark ettim düzgün bir yerden al trendyol a bulaşma bu tür satıcılarda

ve işlemci ve anakart uyumlu değil

troll şüphemi arttırıyorsun :D
https://www.trendyol.com/asus/rog-s...rt-p-44084446?boutiqueId=61&merchantId=315682 bu anakart işlemciye nasıl uygun değil? :monkahmm:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
kendi görüşümü söyledim değişik adamlar çok geziyor da o yüzden mantıken de düşünürsen illaha bir yer den güç alması lazım ve arkadaş psu yazmış ve bir tek o eksik demiş ne olduğunu biliyordur o halde ben hala troll olduğunu düşünüyorum yani ya da en azından konu dikkat çeksin diye yapmış
Herkesin kendi görüşü hocam tabii ki. Size de hak veriyorum.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

İşlemciyi iade edin çünkü uyumlu değil. Ryzen 5 5600 alınabilir misal işlemci olarak. Anakart olarak Gigabyte B550m s3h alınabilir. SSD olarak NV2 yerine Kioxia G2 bakabilirsiniz. Ekran kartı olarak Red devil iyi modeldir. Açıkçası biraz karışık ve uyumsuz sistem toplamışsınız. 26K-27K bütçeye 4070 hazır sistem alabilirsiniz. Bence bütün parçaları iade edin.

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Can...

80+ Platinum
Herkesin kendi görüşü hocam tabii ki. Size de hak veriyorum.
knk biraz bakarsan aşırı saçma haraket ediyor :D uyumsuz diyorum gidiyor pahalı b550 rog atıyor halbuki 00 e varken 5k lık atıyor

TROOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YA
net troll knk baştan belli zaten

bence bu arkadaş troll gibi
öyle zaten hocam az çok bakarsan yazdıklarına bariz belli zaten

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

25 bin e saçma olmuş 4070 li toplayabilirdin

Top Bottom