Neler Yeni

Yardım Bu sisteme 4000tl psu önerisi

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
bu platin sertifikasına sahip en üst düzey powerlara verilen sertifikadır bunun üstü titanyum seviye oluyor üstüne türkiyeye yeni girdigi için firma rekabetçi fiyatlar veriyor 1 aya kalmaz bu fiyatları bulamazsınız reklam gibi düsünün bu fiyatları
Ben 1-2 ay içinde alacağım zaten psu da düzgünce araştırmam gerekiyor sadece taksitle alacağım alırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazlasıyla yeterli.
Hangisini önerirsiniz bana peki hocam

asko56

80+ Silver
Ben 1-2 ay içinde alacağım zaten psu da düzgünce araştırmam gerekiyor sadece taksitle alacağım alırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 aya bu fiyatı bulamazsınız ben aldım baya güzel ufak bir ürün 1000w platin olanını kullanıyorum kaçmaz fiyatlar gene siz bilrisiniz

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
1-2 aya bu fiyatı bulamazsınız ben aldım baya güzel ufak bir ürün 1000w platin olanını kullanıyorum kaçmaz fiyatlar gene siz bilrisiniz
Eski ekran kartımı satamazsam maalesef 1-2 ay sonrasına kalacak benlik bir durum değil maalesef

Bünyamina

80+ Platinum
İkisi de gayet iyi. Bana sorarsan ben attığımı alırdım. Diğeri hoşuna gittiyse onu alabilirsin.
Senin seçmen daha doğru olur.

asko56

80+ Silver
Eski ekran kartımı satamazsam maalesef 1-2 ay sonrasına kalacak benlik bir durum değil maalesef
O zaman 2 ay sonra konu açmanız daha saglıklı olur 2 ay sonra güç kaynagı nın fiyatı ne ise ona göre tavsiye veririz şuan verecemiz her tavsiye boş çünkü alım yapamayacaksınız

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
İkisi de gayet iyi. Bana sorarsan ben attığımı alırdım. Diğeri hoşuna gittiyse onu alabilirsin.
Senin seçmen daha doğru olur.
Hocam benim için sistemde sıkıntı çıkarmayacaksa bir problem yok ya bir dahaki ay ekran kartımı erken satarsam bu ay alırım

Top Bottom