BU SİSTEME BU MONİTÖR GİDER Mİ

fuurqn

80+
Reaksiyon skoru
19

Kanka sistem iyi bir şeye benziyor bu fiyat bandında eğer bütçeyi 500tl falan arttırabilirsen sana iki üç monitör önereyim 1.https://app.hb.biz/zxfUibmb2zNf 240hz 0.5ms fakat ms'in mprt olması ve va panel olması canını sıkarsa birde asusun şöyle bir modeli var:https://app.hb.biz/K8w5thJTd5Gf 180hz 1ms gtg ve fast ips panel gayet güzel fakat hareket kabiliyeti kısıtlı eğer pivot vs oynayan bir monitör istersen msi g244pf e2 öneririm hemen hemen asusunki ile aynı özelliklerde ve hareket kabiliyeti oldukça iyi bu arada va panel önermem fps oyunları oynuyorsun ghosting yapar ve 1 MS Mprt 5ms gtgye eşit

Kanka sistem iyi bir şeye benziyor bu fiyat bandında eğer bütçeyi 500tl falan arttırabilirsen sana iki üç monitör önereyim 1.https://app.hb.biz/zxfUibmb2zNf 240hz 0.5ms fakat ms'in mprt olması ve va panel olması canını sıkarsa birde asusun şöyle bir modeli var:https://app.hb.biz/K8w5thJTd5Gf 180hz 1ms gtg ve fast ips panel gayet güzel fakat hareket kabiliyeti kısıtlı eğer pivot vs oynayan bir monitör istersen msi g244pf e2 öneririm hemen hemen asusunki ile aynı özelliklerde ve hareket kabiliyeti oldukça iyi bu arada va panel önermem fps oyunları oynuyorsun ghosting yapar ve 1 MS Mprt 5ms gtgye eşit
Kanka bende bu asusun tuf modellisine baktım ips ekran lazım daha iyi dediler rekabetçi oynuyorum ama 24 küçük kalıyor bunun 27 sini mi almalıyım

Kanka bende bu asusun tuf modellisine baktım ips ekran lazım daha iyi dediler rekabetçi oynuyorum ama 24 küçük kalıyor bunun 27 sini mi almalıyım
27 kesinlikle alınmaz diye Allahın emri yok lakin
1080p için en ideal boyut 24'' boyutudur

işin başka bir tarafı da var
bu sistemin hakkı ben sadece fps oyunları oynuyorum demiyorsan 2k monitördür

Rekabetçi oynuyorsan 24 üstü fhd için berbat bi tercih olur. 27 ye vereceğin parayı daha iyi bı 24 e yatirabilirsin. Arkadaşların dediği gibi 2k monitörde tercih edilebilir. Fsr 3.1 ve AFMF ile FPS sorunu pek kalmadı.

Hocam 2k 24 inch monitör varmı
Rekabetçi oynuyorsan 24 üstü fhd için berbat bi tercih olur. 27 ye vereceğin parayı daha iyi bı 24 e yatirabilirsin. Arkadaşların dediği gibi 2k monitörde tercih edilebilir. Fsr 3.1 ve AFMF ile FPS sorunu pek kalmadı.

Hocam 2k 24 inch monitör varmı
Onu bende araştırmıştım alırken, hala daha 27 bana büyük geliyor, keşke 24 olsaydı diyorum ama FHD hakaret olurdu sisteme ve işlemci darboğazı yerdim. Ben bulamadım Qhd 24inc hani bulsan bile sıradışı bir monitör olacağı için ne kadar sağlıklı olur, sonuçta pek üretilmeyen, tercih edilmeyen bir monitör tipi.

bu sistemin hakkı 2k 27
monitoru doğru konumlandırırsan büyüklüğü dert olmaz

24 inch alıyım mı hocam

24 inch alıyım mı hocam
Tamamen kullanıcı meselesi kendimden örnek veriyim siz ona göre seçin olur mu?

Benim önceki sistemimde kullandığım monitör Benq xl2411 di. Bu sisteme geçtiğimde sistemin hakkı 2K olduğu için 2K monitör almak istedim. 27 inçe geçtiğimde 1-2 ay alışmakta zorlandım fakat alışınca çok daha güzel bir görüntüsü olduğunu fark ettim ve rekabetçi oyunlara olan ilgim biraz azaldı. Şu anda daha çok Apex, Marvel Rivals, Overwatch tarzı oyunlar oynuyorum. Bunun yanı sıra hikayeli AAA oyunları da oynuyorum. Geçenlerde eski monitörümü kullanmayı denedim, ben bunda mı oyun oynuyormuşum dedim. Gerçekten görüntü kalitesi bayağı kötüydü. 2k'nın bana şöyle dezavantajları oldu boyutundan dolayı LOL oynarken çok zorlanıyorum görüntü çok güzel fakat oyunun hızına yetişemiyorum, buda eskisi gibi zevk vermiyor. Rekabetçi oyunlarda çözünürlük değiştirmek istediğimde, istediğim çözünürlüğe geçemiyorum çünkü kalite çok fazla düşüyor. Görüntü 2K olduğu için 1080p'ye göre daha düşük FPS alacaksınız. Şu an benim sistemim monitörün Hertzini güncel oyunlarda ucu ucuna kurtarıyor diyebilirim hatta bazen fsr veya afmf açmak zorunda kalabiliyorum. Fakat rekabetçi oyunlardan biraz uzaklaştığım için yine olsa 2K monitör alırdım görüntü kalitesi olarak gerçekten çok daha iyi ve sizin düşündüğünüz sistemde 2k'yı kaldırıyor, oynayacağınız oyunlara göre tercihinizi yapmanız daha mantıklı olur.

Son olarak eğer FHD almayı düşünüyorsanız sakın 24 inch üzeri monitör almayın.

Son düzenleme:

sistemi 2k da kullanmanız daha iyi olur ayrıca 1080p 27 inç fazla gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,634
Üyeler
174,756
Son üye
bazenforumacarim
Geri