Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıldır falan laptop kullanıyorum fakat ne yazık ki oyunlarda istediğim deneyimi alamıyorum. Bunun için masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdim.
Fakat bilgisayar işlerinden anlamam. Bunun için sizlere sormak istiyorum
Monitör dahil 5000 tl bütçem var.
Bu bilgisayarı alıp üstüne 1000 TL'ye 144 hz monitör almayı planladım, sizce değer mi? Veya 5000 TL'ye monitör dahil daha iyi sistemler toplanabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Oynayacağım oyunlar:
LOL
CSGO
VALORANT
PUBG
GTA 5
Yüksek ayarlarda kasmadan, donmadan iyi bir FPS almak istiyorum bu oyunlarda. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Fakat bilgisayar işlerinden anlamam. Bunun için sizlere sormak istiyorum
Monitör dahil 5000 tl bütçem var.
DIAMOND/ASUS Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB/INTEL i3 10100F/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DIAMOND/ASUS Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB/INTEL i3 10100F/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DIAMOND ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu bilgisayarı alıp üstüne 1000 TL'ye 144 hz monitör almayı planladım, sizce değer mi? Veya 5000 TL'ye monitör dahil daha iyi sistemler toplanabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Oynayacağım oyunlar:
LOL
CSGO
VALORANT
PUBG
GTA 5
Yüksek ayarlarda kasmadan, donmadan iyi bir FPS almak istiyorum bu oyunlarda. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum