B550-A Pro.RX 580 8GB, Ryzen 7 3700x 16gb ram m.2 ssd takabileceğim fiyatı 1500tlyi geçmiyecek ve 4 tane ram yuvası olan bi b550 anakart önerebilir misiniz? RGB olursa mükemmel olur
Cebimden para az gitsin deseydim B550-A PRO alır geçerdim.sen olsan hangisini alırdın
ikiside aynı fiyat gibi özellik olarak hangisini seçerdinCebimden para az gitsin deseydim B550-A PRO alır geçerdim.
O zaman MPG B550 GAMING PLUS alırdım. VRM soğutması, ses çipi ve görünüşü daha iyi MPG B550 GAMING PLUS'ın.ikiside aynı fiyat gibi özellik olarak hangisini seçerdin
kasam micro atx ve mini itx destekliyor hangi anakartı önerirsin kusura bakma geç aklıma geldiO zaman MPG B550 GAMING PLUS alırdım. VRM soğutması, ses çipi ve görünüşü daha iyi MPG B550 GAMING PLUS'ın.
kasam micro atx ve mini itx destekliyor hangi anakartı önerirsin kusura bakma geç aklıma geldi
MAG B550M MORTAR al, Wi-Fi olmayanını alabilirsin istersen.kasam micro atx ve mini itx destekliyor hangi anakartı önerirsin kusura bakma geç aklıma geldi
Pek gerek duymuyorum ben ama 100 ₺ önemsiz diyorsan Wi-Fi olanını al gitsin.şey yine soru soracağım ama sen olsan wifi olanınımı alırdın para sıkıntısı olmaz 100tlden bişeyolmaz
onun wifi simi daha iyidir https://www.itopya.com/tp-link-archer-t2u-nano-ac600-nano-wireless-usb-adaptor/ bumuPek gerek duymuyorum ben ama 100 ₺ önemsiz diyorsan Wi-Fi olanını al gitsin.