Neler Yeni

Bu sisteme hangi kart iyi gider. hangisini takip edeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Kullanım amacınız nasıl olacak ? bütçeniz nedir ? Neden böyle bir kanıya vardınız ?
2k hikayeli oyun oynamak
30 k
Daha önce amd ekran kartı kullandım . 6600xt
Yeni bir sistem toplamaktaki amacında yeni sisteme geçmek. Geçerken bu sistemi amdye kurban etmem . Nvidia candır.

ruaF1912

80+ Bronze
2k hikayeli oyun oynamak
30 k
Daha önce amd ekran kartı kullandım . 6600xt
Yeni bir sistem toplamaktaki amacında yeni sisteme geçmek. Geçerken bu sistemi amdye kurban etmem . Nvidia candır.
Kötü bir tecrübe olmuş sizin açınızdan, fakat herkes o tecrübeleri yaşamıyor hocam, teknoloji şans işi, ama yalan yok yazılım olarak NVIDIA daha stabil, RX570/RX6700XT/RX 7800XT örneğin ben şu şekilde bir AMD serüvenine atıldım ve bu kartlar beni bir öyle çok büyük sorunlar ile başımı belaya sokmadı, az çok sorunun ana kaynağını bulabilirseniz AMD kartlar yolda bırakmaz, o bütçede NVIDIA tarafında 4070TiSuper, biraz bütçeyi aşıyor ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Kötü bir tecrübe olmuş sizin açınızdan, fakat herkes o tecrübeleri yaşamıyor hocam, teknoloji şans işi, ama yalan yok yazılım olarak NVIDIA daha stabil, RX570/RX6700XT/RX 7800XT örneğin ben şu şekilde bir AMD serüvenine atıldım ve bu kartlar beni bir öyle çok büyük sorunlar ile başımı belaya sokmadı, az çok sorunun ana kaynağını bulabilirseniz AMD kartlar yolda bırakmaz, o bütçede NVIDIA tarafında 4070TiSuper, biraz bütçeyi aşıyor ama.
Herşeyi iyi kötü bir kalite standartına göre aldım. Olacaksa erkan kartı da öyle bişi olsun . Uzun yıllar kafam rahat olsun .(4-5 yıl )kadar.
İleride belki ufak bir işlemci güncellemesi yaparım o kadar.

ruaF1912

80+ Bronze
Herşeyi iyi kötü bir kalite standartına göre aldım. Olacaksa erkan kartı da öyle bişi olsun . Uzun yıllar kafam rahat olsun .(4-5 yıl )kadar.
İleride belki ufak bir işlemci güncellemesi yaparım o kadar.
Kesinlikle katılıyorum, Özellikle Ekran kartı dediğimiz parça, Ha dediğimiz de değişemiyoruz, özellikle bizim gibi yüksek enflasyon altında ezilen ülkelerde.

Top Bottom