leş derimArkadaşlar ilk defa sistem alıyorum. İşlemcinin Intel olmasını istiyorum. Birkaç arkadaşım bunu önerdi. Sizce nasıl? Alıntıyı görüntüle
niye intel sistem cayır cayır yansın diyemi yoksa performansın düşük olsun diyemi (AMD ye göre)Arkadaşlar ilk defa sistem alıyorum. İşlemcinin Intel olmasını istiyorum. Birkaç arkadaşım bunu önerdi. Sizce nasıl? Alıntıyı görüntüle
Çok pahalı bu özellikte sistemler 27 25 arası bulunabiliyor intel istemenizin sebebi nedirArkadaşlar ilk defa sistem alıyorum. İşlemcinin Intel olmasını istiyorum. Birkaç arkadaşım bunu önerdi. Sizce nasıl? Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın dediği gibi hem ısınıyor hemde deli gibi güç çekiyorleş derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye intel sistem cayır cayır yansın diyemi yoksa performansın düşük olsun diyemi (AMD ye göre)
leş derim
niye intel sistem cayır cayır yansın diyemi yoksa performansın düşük olsun diyemi (AMD ye göre)
Çok bakmama rağmen ben bulamadım. Önerebileceğiniz bişey varsa memnun olurumÇok pahalı bu özellikte sistemler 27 25 arası bulunabiliyor intel istemenizin sebebi nedir
Arkadaşın dediği gibi hem ısınıyor hemde deli gibi güç çekiyor
Önerebileceğiniz sistem var mı acaba ?Çok pahalı bu özellikte sistemler 27 25 arası bulunabiliyor intel istemenizin sebebi nedir
Arkadaşın dediği gibi hem ısınıyor hemde deli gibi güç çekiyor
Amd ile uygun çalışmıyor ne demek hocam nerden gördünüz böyle bir şeyiGenellikle tek oyun oynuyorum Knight, o da AMD ile uygun çalışmıyor.
Çok bakmama rağmen ben bulamadım. Önerebileceğiniz bişey varsa memnun olurum
Önerebileceğiniz sistem var mı acaba ?