dursun1838
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Quinn 7700XT | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
parça kalitesinden kasıt nedir peki?27 28e düşerse alınır parça kalitesi düşük
Hocam bugun 7700xt sistem mi cikaracakmis? ust segment gelecek diyordu acikladi mi bu ekran karti oldugunu? ben 4070 falan gelecek diye dusunuyordum.Yine saçma sapan satılmayan parçalar yine intel eski işlemciler abartılı fiyatlar. Yok abi bu aksamdan da bi cacık cıkmayacak gibi. Taner abi 7700xt sistemi çıkarsın da sonrasında elveda 2024 indirim rezilliği..
pc hocasını diyorsun galiba çıkaracakmı sistem alcam ya çıkarsınYine saçma sapan satılmayan parçalar yine intel eski işlemciler abartılı fiyatlar. Yok abi bu aksamdan da bi cacık cıkmayacak gibi. Taner abi 7700xt sistemi çıkarsın da sonrasında elveda 2024 indirim rezilliği..
En sonki attıgı yorum buydu tahminimizce 7700xt 7800xt gelir diye düşünüyoruz ama hayırlısı.Hocam bugun 7700xt sistem mi cikaracakmis? ust segment gelecek diyordu acikladi mi bu ekran karti oldugunu? ben 4070 falan gelecek diye dusunuyordum.
45 falanArkadaslar ilk kez bu gaming gecesini takip ediyorum da 4070 superli sistem gelirse dusuncegim almayi. Bu indirimler ortalama ne kadar fiyat oluyor? Yani 50k sistem 45e falan mi dusuyor yoksa 35-40 civarina dusuyor mu? Onun disinda parca degisimi yapsak indirim gene devam ediyor mu ram arttirma vs?
30k param var yeter demi 7800xt için de?En sonki attıgı yorum buydu tahminimizce 7700xt 7800xt gelir diye düşünüyoruz ama hayırlısı.
geldi alınır mı?En sonki attıgı yorum buydu tahminimizce 7700xt 7800xt gelir diye düşünüyoruz ama hayırlısı.
Bundan daha iyi sistem gelmez artık diye düşünüyorum. rami 32 yap bütçen yoksa çök direkt ama bir iki tık güncelleme yapılabilir.30k param var yeter demi 7800xt için de?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geldi alınır mı?
güncelleme olmazsa nolurBundan daha iyi sistem gelmez artık diye düşünüyorum. rami 32 yap bütçen yoksa çök direkt ama bir iki tık güncelleme yapılabilir.