Gaming gecesi bu sistem kaça düşerse alınır

Pc hocası sistem çıkartıcak gene sakin ol yorumlara kalp atiyor cikartir bu ay ben 25 30k arası dedim kalp attı bana 35k sistem isteyenlerede atıyor 2 tane sistem aynı anda gelebilir belki onlara bakarsın
Bu kalp yorumlarını takip eden bir ben değilmişim demek ki :)
27-28 aralığa kadar beklerim yoksa çekerim gg9 u daha da yılbaşından sonra hep bindirim olur tahminim :)

Pc hocası sistem çıkartıcak gene sakin ol yorumlara kalp atiyor cikartir bu ay ben 25 30k arası dedim kalp attı bana 35k sistem isteyenlerede atıyor 2 tane sistem aynı anda gelebilir belki onlara bakarsın
Çıkartır çıkartmasına da kaç dakika duracak stokta ? pc hocası 9 ve 12 1 aydır duruyor stokta biraz fiyat yükselse de
şimdi güzel 4070s çıkarırlar ama 100-200 stok anında stokçular ve al sat yapanlar bitiriyor :( biz yetişemiyoruz , site çöküyor
Donanım arşivi de sistem çıkarıyor güzel ama 10 dakika duramıyor stokta :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kalp yorumlarını takip eden bir ben değilmişim demek ki :)
27-28 aralığa kadar beklerim yoksa çekerim gg9 u daha da yılbaşından sonra hep bindirim olur tahminim :)
Peki instagramda falan paylaşıyor mu ne zaman geleceğini sistemlerin

Çıkartır çıkartmasına da kaç dakika duracak stokta ? pc hocası 9 ve 12 1 aydır duruyor stokta biraz fiyat yükselse de
şimdi güzel 4070s çıkarırlar ama 100-200 stok anında stokçular ve al sat yapanlar bitiriyor :( biz yetişemiyoruz , site çöküyor
Donanım arşivi de sistem çıkarıyor güzel ama 10 dakika duramıyor stokta :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki instagramda falan paylaşıyor mu ne zaman geleceğini sistemlerin
Ben genelde instagrama değil de youtube'a abone oldum bildirimleri açtım videoyu paylaştığında bana bildirim geliyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri