Neler Yeni

Gaming gecesi bu sistem kaça düşerse alınır

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sümer
Pc hocası sistem çıkartıcak gene sakin ol yorumlara kalp atiyor cikartir bu ay ben 25 30k arası dedim kalp attı bana 35k sistem isteyenlerede atıyor 2 tane sistem aynı anda gelebilir belki onlara bakarsın
Bu kalp yorumlarını takip eden bir ben değilmişim demek ki :)
27-28 aralığa kadar beklerim yoksa çekerim gg9 u daha da yılbaşından sonra hep bindirim olur tahminim :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Jiyu
Pc hocası sistem çıkartıcak gene sakin ol yorumlara kalp atiyor cikartir bu ay ben 25 30k arası dedim kalp attı bana 35k sistem isteyenlerede atıyor 2 tane sistem aynı anda gelebilir belki onlara bakarsın
Çıkartır çıkartmasına da kaç dakika duracak stokta ? pc hocası 9 ve 12 1 aydır duruyor stokta biraz fiyat yükselse de
şimdi güzel 4070s çıkarırlar ama 100-200 stok anında stokçular ve al sat yapanlar bitiriyor :( biz yetişemiyoruz , site çöküyor
Donanım arşivi de sistem çıkarıyor güzel ama 10 dakika duramıyor stokta :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kalp yorumlarını takip eden bir ben değilmişim demek ki :)
27-28 aralığa kadar beklerim yoksa çekerim gg9 u daha da yılbaşından sonra hep bindirim olur tahminim :)
Peki instagramda falan paylaşıyor mu ne zaman geleceğini sistemlerin

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sümer
Çıkartır çıkartmasına da kaç dakika duracak stokta ? pc hocası 9 ve 12 1 aydır duruyor stokta biraz fiyat yükselse de
şimdi güzel 4070s çıkarırlar ama 100-200 stok anında stokçular ve al sat yapanlar bitiriyor :( biz yetişemiyoruz , site çöküyor
Donanım arşivi de sistem çıkarıyor güzel ama 10 dakika duramıyor stokta :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki instagramda falan paylaşıyor mu ne zaman geleceğini sistemlerin
Ben genelde instagrama değil de youtube'a abone oldum bildirimleri açtım videoyu paylaştığında bana bildirim geliyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Jiyu
Ben genelde instagrama değil de youtube'a abone oldum bildirimleri açtım videoyu paylaştığında bana bildirim geliyo
Daha önceden öğrenemiyor muyuz acaba , instagram sayfasına baktım ama pek güncel şey yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,071
Üyeler
162,769
Son üye
BARIS31
Top Bottom