safkdlklash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 858
sağol tavsiye için lol valorant tarzı oyunları oynuyorum zatenHocam bunla şuan piyasada olan online oyunlar oynanır rahat (lol,valo) vb.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu sisteme warzone öneririm iyi oyun
Warzone kaldırmayabilir ama işlemcin güçlü bilemem bu sistem fort ,pubg lite açar amasağol tavsiye için lol valorant tarzı oyunları oynuyorum zaten
anladığım kadarıyla story tarzı offline oyun istiyosun batman serisini veya tomb raide 1 ve 2 yi oynayabilirsin 2 kasar ama ayrlarıda hafif düşürürsen optimize hale gelir bunun haricinde mafia 2 oyna şiddetle tavsiye ederimEkte eklediğim sistem özelliklerine göre oyun tavsiye edebilirmisiniz paralı parasız farkemtez
r6 yı deneyeceğim önümüzdeki indirimlerdeNormal PUBG yi en düşük te 720p de akıcı oynatır diye düşünüyorum apex , r6 yi da deneyebilirsin ayni ayarlarda
sağol tavsiye için daha önce bitirdimCall of Duty MW serisi
hepsini göz önünde bulunduracağım tavsiye için sağolunanladığım kadarıyla story tarzı offline oyun istiyosun batman serisini veya tomb raide 1 ve 2 yi oynayabilirsin 2 kasar ama ayrlarıda hafif düşürürsen optimize hale gelir bunun haricinde mafia 2 oyna şiddetle tavsiye ederim