HP Kullanıcısı
80+ Bronze
RAM Alabilirsin. Fakat SSD depolaması oyunlara yetmeyebilir 500 GB SSD daha almalısın veya 1 TB HDD almalısın.
Ya aslında oynadığım oyunlarda pek fazla drop yaşamıyorum. Ve 8GB RAM de yetiyor. FH4, RDR2, GTAV, Halo: Reach, R6S oynuyorum genelde. 16GB RAM testlerini izledim neredeyse hiç FPS farkı olmuyordu. Ama yeni çıkan oyunlar ve işletim sistemleri için artık şart gibi bir şey oldu 16GB. İleriye dönük düşünüyorum, o yüzden RAM istiyorum.Ram alınabilir dual channel ile oyun performansı daha üst noktaya ulaşır sonradan para biriktirip SSD alabilirsin günümüz şartlarında 8 gb Ram de artık yetmemeye başladı
Dediğiniz gibi 16gb bellek artık şart, yalnızca FPS olarak düşünmemek lazım.Ya aslında oynadığım oyunlarda pek fazla drop yaşamıyorum. Ve 8GB RAM de yetiyor. FH4, RDR2, GTAV, Halo: Reach, R6S oynuyorum genelde. 16GB RAM testlerini izledim neredeyse hiç FPS farkı olmuyordu. Ama yeni çıkan oyunlar ve işletim sistemleri için artık şart gibi bir şey oldu 16GB. İleriye dönük düşünüyorum, o yüzden RAM istiyorum.
Bendeki aynı modelden alacağım zaten.Ram alın, ancak marka ve mhz değerlerinin aynı olmasına dikkat edin.
imzaki 3600mhz linkteki 3200 mhz ondan dedim.Bendeki aynı modelden alacağım zaten.
İmzamdaki RAM'i OC yapmıştım o yüzden öyle yazdım.imzaki 3600mhz linkteki 3200 mhz ondan dedim.