Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Yapılmaz.Bir sorum daha var flash belleksiz 64-32 nasil yapilirmi?
Yapılmaz.Bir sorum daha var flash belleksiz 64-32 nasil yapilirmi?
Nasil yani?en az 2 gb ram olması lazım win çalışması için
Kac gb lik flash bellek lazimki 32 bit kurmak icin?Yapılmaz.
Oyunlar için hafifletilmiş ve boşta 200 mb ram kullanıyor.Normal windowsdan ne farki var ki?
rahat çalışması için 1 gb zar zor çalışır oyun oynayamasın win 10 kurarsan win 7 kur çünkü win 10 masaüstü için 1gb 500 mb kullanıyor oyuzden zorNasil yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kac gb lik flash bellek lazimki 32 bit kurmak icin?
Kardes zaten ben windows 10 kurmak istemiuorum windows 7 32 bit sordumrahat çalışması için 1 gb zar zor çalışır oyun oynayamasın win 10 kurarsan win 7 kur çünkü win 10 masaüstü için 1gb 500 mb kullanıyor oyuzden zor
Bf2 calisirmi sizce veya mount and blade warband multiplayerOyunlar için hafifletilmiş ve boşta 200 mb ram kullanıyor.
Normal windowstan hızlı.
Linuxde google veya discord bf2 warband steam sorunsuz calisirmi?Windows 7 kurulabilir fakat daha iyi bir performans isterseniz hafif Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz.
bence Bliss Os kur çünkü hem daha hızlı kullanırsın hemde mobil oyunları oynarsınKardes zaten ben windows 10 kurmak istemiuorum windows 7 32 bit sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bf2 calisirmi sizce veya mount and blade warband multiplayer
Sistem 32 bit olduğu için Chrome yerine Chromium kullanabilirsiniz. 32 bit Discord yok. Oyunlar ise belki Lutris ya da Wine ile açılabilir.Linuxde google veya discord bf2 warband steam sorunsuz calisirmi?
Mobile oyunlari mobildede oynaya bilirim ben warband bf2 gibi oyunlari oynamak istiuorumd
bence Bliss Os kur çünkü hem daha hızlı kullanırsın hemde mobil oyunları oynarsın
Warband kesin çalıştırırBf2 calisirmi sizce veya mount and blade warband multiplayer
Eskiden beri windows kullandigim icin windows devam edicem 32 bit win 7 discord acmazmi?Sistem 32 bit olduğu için Chrome yerine Chromium kullanabilirsiniz. 32 bit Discord yok. Oyunlar ise belki Lutris ya da Wine ile açılabilir.
Hmm warband kac fps verir bf 2 calisdirirsa kac fps verir?Warband kesin çalıştırır
bf2 denemek lazım.
32 bit için destek sunuyorlar mı bir fikrim yok. Sitesinden bakabilirsiniz. Eğer yoksa tarayıcıdan kullanabilirsiniz.Eskiden beri windows kullandigim icin windows devam edicem 32 bit win 7 discord acmazmi?