Neler Yeni

Bu sistemi açıklamada belirtitiğim gibi yükseltip almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kara
Arkadaşla merhaba. Bu sistemi ryzen 5 3600 gtx 1660 super 8*2 ram ve 500 gb ssd yükseltmelerini yapıp almak istiyorum. 6170 tl fiyat oluşuyor. Bu sistemle high-ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynarsın rahatça
Hocam aklımı kurcalayan 2 nokta var. 1.cisi tuf serilerinin ısınma sorunu var diyorlar. 2.cisi sistem vento marka kasa geliyor kasayı yeni gördüm hava akışı nasıldır bilemiyorum. Ne dersin bu konuda

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hocam aklımı kurcalayan 2 nokta var. 1.cisi tuf serilerinin ısınma sorunu var diyorlar. 2.cisi sistem vento marka kasa geliyor kasayı yeni gördüm hava akışı nasıldır bilemiyorum. Ne dersin bu konuda
TUF'ların yeni serisi çok ısınmıyor diye biliyorum, kasaya bakıp geliyorum.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Kasa da fena değil sistemin fiyatı bana uygun gibi geldi ama SSD sorunlu değiştirmen gerekecek ve anakart :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa da fena değil sistemin fiyatı bana uygun gibi geldi ama SSD sorunlu değiştirmen gerekecek ve anakart :(
Ssd nin ne gibi sorunları var? Anakartı araştırdığım kadsrıyla fena değil gibiydi

furkanbct

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Beçet
Instagram
https://instagram.com/furkan.developer
Discord
ruinedfurkan#5238
Hocam pc hocasının videosununda ventonun 500w lık farklı bir modeli vardı ve içindeki psu fsp markaydı kasayı da fsp geliştirdi demişti

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ssd nin ne gibi sorunları var? Anakartı araştırdığım kadsrıyla fena değil gibiydi
Anakart çok da kötü değil alınabilir ama ;
SSD'nin sağlığı hızlı azalıyor, vaad ettiği okuma/yazma değerleri yok ve ısınma gibi sorunları mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kara
Anakart çok da kötü değil alınabilir ama ;
SSD'nin sağlığı hızlı azalıyor, vaad ettiği okuma/yazma değerleri yok ve ısınma gibi sorunları mevcut.
Ssd de değişiklik şart diyorsun anladığım kadarıyla

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ssd de değişiklik şart diyorsun anladığım kadarıyla
Kısmen evet, SSD'yi kullanıp sorun yaşamayan da var ama yaşayan kitle daha fazla, riske girmeye gerek yok bence. A2000 seçeneği çok daha güzel olur.

Top Bottom