https://www.tebilon.com/intel-12400f-zotac-rtx-3070-twin-edge-msi-h610m-g-xpg-16gb-kioxia-1tb/ arkadaşlar bu sistemi alacağım ama rtx 3070 için 8gb vram az falan diyorlar yeter mi 2k custom ayalarda yada 1080p ultrada
Ray tracing açasım yok 2k ultrada yetmezmi zaten her oyunu böyle ultrada açmak gibi bir derdim yok custom ayarlar açabilirim1080P Ultra Raytracing ON Nativede yetmiyor artık. 2K'da low-medde anca yeter.
1080p ultrada raytracing kapalıyken textureların yüklenmediği oyunlar var.Ray tracing açasım yok 2k ultrada yetmezmi zaten her oyunu böyle ultrada açmak gibi bir derdim yok custom ayarlar açabilirim
Alabilirsiniz sorun yaşamazsınız şuan daha iyi fiyatlı sistem yok zaten.https://www.tebilon.com/intel-12400f-zotac-rtx-3070-twin-edge-msi-h610m-g-xpg-16gb-kioxia-1tb/ arkadaşlar bu sistemi alacağım ama rtx 3070 için 8gb vram az falan diyorlar yeter mi 2k custom ayalarda yada 1080p ultrada
Gerçekten öylemiO zaman bu kartı neden üst seviye olarak satıyorlar1080p ultrada raytracing kapalıyken textureların yüklenmediği oyunlar var.
Hocam zaten 3070 giriş seviyenin ortası bir kart. Üst seviye kartlar 4080'le başlar. 3090 falanda orta seviye artık.Gerçekten öylemiO zaman bu kartı neden üst seviye olarak satıyorlar
Peki bu sistemin parça kalitesi nasıl biraz bana kötü gibi geldi parça kalitesi hani psu falan değiştirince biraz bütçemi aşıyorHocam zaten 3070 giriş seviyenin ortası bir kart. Üst seviye kartlar 4080'le başlar. 3090 falanda orta seviye artık.
AMD okayse şunu öneririm.
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 Tİ / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu arada o texture yüklenmeme olayı daha çok raytracing açıkken oluyor ama prehotfix Hogwarts Legacyde oluyordu raytracing kapalıyken. Şuan açıkken oluyor.
PSU Hyper PRO yapılsa yeter aslında. Kasa lancool II yapılabilir birde b550 takılabilir o kadar ama PSU değişmesi lazım şimdi olmasa bile ilerde.Peki bu sistemin parça kalitesi nasıl biraz bana kötü gibi geldi parça kalitesi hani psu falan değiştirince biraz bütçemi aşıyor