Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu sistemi aliyim mi yoksa diğer sistemleri mi bekliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Soner Tibik
Çok önemli değil ama 558,22 TL verip ASUS TUF GAMING B550M-E yapabiliyorsun ASUS'un kampanyasından dolayı da 190 TL geri ödeme yapıyorlar.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Soner Tibik
Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz bu sistemden almayı düşünüyorum alınır demi psu konusunda tereddüt ediyorum da @AnoTHéR. @JSezar @Mustafa__ @Sonerolojii
Kanka sistem kötü değil stok fanla kullanıyorum ben de aynı işlemciyi, asus dual serisi öyle ısınan bir kart değil, kasa mesh sanırım psu da öyle kısa vadede sıkıntı yaratmaz eğer imkanın anakartı asus tuf yapıp 190 tl geri ödeme alıyorsun değerlendir derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Veli
Kanka sistem kötü değil stok fanla kullanıyorum ben de aynı işlemciyi, asus dual serisi öyle ısınan bir kart değil, kasa mesh sanırım psu da öyle kısa vadede sıkıntı yaratmaz eğer imkanın anakartı asus tuf yapıp 190 TL geri ödeme alıyorsun değerlendir derim.
Kanka şöyle düşündüm kasayı alıp psuyu söküp iyi bi psu almak daha karlı bir sonuç çıkıyor bide asus tuf yapacağım dediğin gibi. Bir de csgo lol valo forza rdr 2 bf 5 call of duty vs oynucam iyi performans alırım değil mi? @Sonerolojii

Son düzenleme:

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Ben de bu sistemi aldım da neden gerekli dostum çok mu ısınıyor
knk valorantta 85 derecelerde dolanıyordu , cs de bu civarlardaydı , soğutucu aldım 65-70 e kadar düştü , bu işlemci çok ısınan bir işlemci ama performansıda güçlü , o yüzden kesinlikle soğutucu alın birtane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bu sistemi aldım da neden gerekli dostum çok mu ısınıyor
zaten arama kısmına r5 5600 sıcaklık yazarsan birsürü açılmış konu görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,973
Üyeler