hocam zaten kasaya 5 k lık ozellestirme yapabiliyorsunuz yanı oyle bi gucünuz varsa net 4080 süper alın ama sizin kararınız tabikideNeden hocam
Herşeyi mermi gibi kesinlikle bunu alırdım sırf kasa için onu almak büyük saçmalıkRock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Hocam ben şuan da çalışıyorum ama 1 yıl içinde askere gideceğim benim düşüncem askere gitmeden önce güzel bir sistem dizmek beğeneceğim kusursuz bir sistem istiyorum istediğim kasanın içine de sıvı soğutma gibi ürünler alıp ortaya şahane bir şey çıkarmak istiyorum gelince keyfini süreceğim aklımda şüphe olmayacak . Laptopum zaten varHocam hayırlı olsun fikrini değiştirmek istemem, karar senin fakat sadece oyun oynayacağın bir bilgisayara bu kadar para vermene gerek var mı tam kestiremedim Yani yari fiyatina cogu hikayeli oyunu 2k da 90+ fps açacak bir bilgisayar alabilirdin yanına da eger üniversiteye gideceksen (yaşınızı bilmiyorum kusuruma bakmayin) bir laptop alabilirdin. Yanlış anlamayin bende bir bilgisayar aldim cok hevesliydim bir süre sonra yüzüne bakmiyorsunuz YouTube netflix icin filan giriyorsunuz. Karar sizin
Sıvı soğutma alacağımO kule tipi soğutucu o işlemciyi soğutmaz
Taksit imkanı yokHerşeyi mermi gibi kesinlikle bunu alırdım sırf kasa için onu almak büyük saçmalık
Eyvallah hocam inşallah .O zaman hayırlı olsun dostum. Darısı forumdaki herkesin başına
Tek tek toplayacaktım ama forumdaki bir arkadaş 4070Ti s hazır sistem attı özelleştirme yapınca 72 bin tl tutu ben tek tek toplasaydım 4070 süperli 77 bin tutuyorduSsd gen4 olan adata almak daha mantıklı sistemi tek tek toplasanız fiyat ne oluyor baktınızmı