Jdwojdkws tamam knk en ucuz seninki beleş hatta sat bakalımtabı efendım
Çok ucuza koymuşsun dolandırıcı olabilceğinden şüphelenmişlerdirPARÇALAR:
**Ryzen 7 5700X
**8x2 16 gb ram
**512 gb m2 kingston ssd
**Asrock b550m anakart
**Thermalright Assassin X 120 Refined Se İşlemci soğutucu
**Amd Radeon Rx 6700xt 5 ay garantili yada 2.5 yıl garantili Rtx 3060 MSI 12gb... Tercih sizin.
** 650w psu fsp
beyler psu harıc hepsı garantılı ama 18e bıle alıcı çıkmıyor... yaşadığım yer küçük diye mi yoksa pahalı mı koymuşum anlamadım? 4 5 aylık ürünler max.
Dostum yaz geldi. Yazın satışlar bariz durur. Sadece senin ürünlerin değil şirketler bile yatışta. Millet evde değil. Ya memleketinde yada tatilde. Okullar açılana kadar satılmaz. Okullar açıldıktan sonra patlama olur. Bu her sene böyle.PARÇALAR:
**Ryzen 7 5700X
**8x2 16 gb ram
**512 gb m2 kingston ssd
**Asrock b550m anakart
**Thermalright Assassin X 120 Refined Se İşlemci soğutucu
**Amd Radeon Rx 6700xt 5 ay garantili yada 2.5 yıl garantili Rtx 3060 MSI 12gb... Tercih sizin.
** 650w psu fsp
beyler psu harıc hepsı garantılı ama 18e bıle alıcı çıkmıyor... yaşadığım yer küçük diye mi yoksa pahalı mı koymuşum anlamadım? 4 5 aylık ürünler max.
tek bir sitede mi koydun satışa yoksa birden çokmu
6700xt 4060 dan daha güçlü bir kartHocam yaşadığınız şehirle de çok alakalıdır ama o kadar çok hazir sistem çıkmaya başladı ki 19k ya 4060 felan görüyoruz insanlar o yüzden biraz daha hazir sistem kovalamaya başladi
adam haklıÇok ucuza koymuşsun dolandırıcı olabilceğinden şüphelenmişlerdir
Bende biliyorum daha güçlü bir kart olduğunu 1 sene kadar kullandım ama çoğu insan amd nin yazilimsal sorunlarıyla uğrasmak yerine yazilim desteği müthis olan nvdia kartlari tercih ediyolar 6700xt de yaşamadigim sorun kalmadi ondan sonra 2 nvdia karti sahibi oldum 4060 ti la 4070 super o kadar rahatladim ki amd le nvdia arasindaki ayni fiyata 20 fps dusuk alirim kafam rahat olurtek bir sitede mi koydun satışa yoksa birden çokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
6700xt 4060 dan daha güçlü bir kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam haklı