I ibrahimP. 80+ Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ibrahim pehlivan 7 Mayıs 2023 #1 Merhabalar arkadaşlar bu şekilde bir bilgisayar toplamıştım. Ram olarak ilk fotografrakinden 2 adet var. acaba değiştirmem gereken bir parça var mı ? yada darboğaz olur mu acaba ?
Merhabalar arkadaşlar bu şekilde bir bilgisayar toplamıştım. Ram olarak ilk fotografrakinden 2 adet var. acaba değiştirmem gereken bir parça var mı ? yada darboğaz olur mu acaba ?
Z zulumaster 80+ Bronze Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 854 Dahası Reaksiyon skoru 350 İsim zulu master 8 Mayıs 2023 #2 Şahsen bir alt jenerasyona geçip 4070 yapıştırırdım.
I ibrahimP. 80+ Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ibrahim pehlivan 15 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Peki ram hakkında ki düşünceleriniz neler? Yani non-ECC ram olması oyun bilgisayari icin bir şey farkettirirmi yoksa değiştirmem gerekir mi?
Peki ram hakkında ki düşünceleriniz neler? Yani non-ECC ram olması oyun bilgisayari icin bir şey farkettirirmi yoksa değiştirmem gerekir mi?