öyle bi talebim yok zatenŞuan 15.000₺ altında 1650 laptop yok yani satıp aynı özelliklere sahip bir laptop bile alamazsın
hocam 20 güne satmam lazım sistemiŞimdi dikkatli baktım da biraz daha fazla edebilir ama artık piyasa biraz garip olduğu için kısa sürede satamazsın. Tahmini 7.5 falan gidebilir bu sistem , markaları falan kötü değil parçaların. Monitörü de toplu vermeye çalışma ayrı satabiliyorsan sat daha kısa sürede yazanlar olur zannımca. gtx 1650 yi görünce basit parçalardır dedim de asus rog en pahalı modellerden birisi belki de en pahalısı.
Dostum ekran kartı harici her parçanın garantisi varmış yeni gördüm, ekran kartı ve anakartın da kutusu var, fiyat ne derecede değişir?Şimdi dikkatli baktım da biraz daha fazla edebilir ama artık piyasa biraz garip olduğu için kısa sürede satamazsın. Tahmini 7.5 falan gidebilir bu sistem , markaları falan kötü değil parçaların. Monitörü de toplu vermeye çalışma ayrı satabiliyorsan sat daha kısa sürede yazanlar olur zannımca. gtx 1650 yi görünce basit parçalardır dedim de asus rog en pahalı modellerden birisi belki de en pahalısı.