Konu kapanmış gitmiş hâlâ onun bunun tartışması yapılıyor. Şunu önermeyin , şunu alsaydınız keşke gibi.Sebep nasıl ve hortlatmayı anlamadım hocam
Anladım ben sistemi henüz kurmadığımdan üste çıkarma yapıp daha fazla yorum almak istedim o kadar çokta anlamıyorum forumdan yeniyimKonu kapanmış gitmiş hâlâ onun bunun tartışması yapılıyor. Şunu önermeyin , şunu alsaydınız keşke gibi.
Yok hocam siz haklısınız da benim lafım konuyu saptıranlara.Anladım ben sistemi henüz kurmadığımdan üste çıkarma yapıp daha fazla yorum almak istedim o kadar çokta anlamıyorum forumdan yeniyim☺
Hazır sistem almak daha mantıklı bence acelen yoksa biraz bekle yada şuanda itopya incehesap üzerinden sistemlere bak yani kendi topladığından daha uyguna getirsen iyi olur ama istediğin parçalarla değiştirememen çok canAMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6 GHz 32MB 65W 7nm İşlemci
MSI B450 TOMAHAWK MAX B450 Socket AM4 AMD Ryzen™DDR4 4133MHz (OC) USB3.1 Anakart
Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA
Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit RAM
Corsair 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma)
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör
Arkadaşlar amacım cs go PUBG valorant gibi oyunlar oynamak ve ufak ufak yayın yapmak bunun için extra soğutucu gerek biliyorum bütçem kalmadığından sonraya bırakıyorum bu sistem benim bütçemi fazlasıyla sınıra ulaştırdı zaten.
Toplam: 10.000₺ monitör dahil sistem.
Hocam istediğin parça hiç bulunmuyor dediğin gibi ne ram ne kasa hiç istediğinle değişteremiyorsun oda sıkıntı oluyorHazır sistem almak daha mantıklı bence acelen yoksa biraz bekle yada şuanda itopya incehesap üzerinden sistemlere bak yani kendi topladığından daha uyguna getirsen iyi olur ama istediğin parçalarla değiştirememen çok can
sıkıyor
Aynen bir tek o sıkıntı oluyor yoksa çok uyguna geliyor aslında şey yapılabilir mesela anakartı değiştirmek istiyosun ama seçeneklerde istediğin yok o zaman takılı olan anakartı çıkart kasa anakartsız gelsin sen sonradan al ama senin kurman gerekecek mantıklı aslında.Hocam istediğin parça hiç bulunmuyor dediğin gibi ne RAM ne kasa hiç istediğinle değişteremiyorsun oda sıkıntı oluyor
Çıkartma yok hiçbir yerde hocam oda sıkıntıAynen bir tek o sıkıntı oluyor yoksa çok uyguna geliyor aslında şey yapılabilir mesela anakartı değiştirmek istiyosun ama seçeneklerde istediğin yok o zaman takılı olan anakartı çıkart kasa anakartsız gelsin sen sonradan al ama senin kurman gerekecek mantıklı aslında.
Tü tü tü maşallah hiç birşeyi eksik değilAMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6 GHz 32MB 65W 7nm İşlemci
MSI X570-A PRO AM4 X570 Soket AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4400MHz(OC) M.2 USB3.2 Anakart
MSI GeForce RTX2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
COOLER MASTER MASTERCASE H500 750W 80PLUS 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED RAM
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB)
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör
Arkadaşlar amacım beni uzun süre götürecek bi sistem olması ve cs go PUBG valorant gibi oyunlar oynayıp ve yayın yapmak.
bende alıcam bugün sorun olmazsa inşallahYükseltip duruyorum bide direk vatandan alsam yada incehesap gaming gecesi falan toplasam çok fark eder mi acaba diye kaygıdayım☺