Abart hocam abart şuan win10 kurulu rami yarın 8 yapicam 4 ramle bile 30fps oynatıyor drop var sadeceQ6600 mu windows7 kurarsan Allaha sukret
Abart hocam abart şuan win10 kurulu rami yarın 8 yapicam 4 ramle bile 30fps oynatıyor drop var sadecemetin 2 60 fps alırsın
Valorantın gereksinimlerini karşılıyorknk işlemcin eski
onu demedim açar ama çok bir şey bekleme apu yapsan ekran kartı yerine daha iyi bir işlemci alsan intel xe graphicsler 4gb senin ekran kartı 2gbValorantın gereksinimlerini karşılıyor
açarsın 60 fps bile alırsın ama çözünürlüğü bayağı düşürmen gerekebilirValorantın gereksinimlerini karşılıyor
kaç alır yani fps beklentim çok değil zaten akıcı olsun yeteronu demedim açar ama çok bir şey bekleme apu yapsan ekran kartı yerine daha iyi bir işlemci alsan intel xe graphicsler 4gb senin ekran kartı 2gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
açarsın 60 fps bile alırsın ama çözünürlüğü bayağı düşürmen gerekebilir
onu demedim açar ama çok bir şey bekleme apu yapsan ekran kartı yerine daha iyi bir işlemci alsan intel xe graphicsler 4gb senin ekran kartı 2gb
açarsın 60 fps bile alırsın ama çözünürlüğü bayağı düşürmen g
onu demedim açar ama çok bir şey bekleme apu yapsan ekran kartı yerine daha iyi bir işlemci alsan intel xe graphicsler 4gb senin ekran kartı 2gb
açarsın 60 fps bile alırsın ama çözünürlüğü bayağı düşürmen gerekebilir
Kaça düşüreyim
GO ve Valorant'ı bilmediğim için yorum yapamam fakat FIFA 22'yi o işlemciyle oynayamazsın. Hedefin olan akıcılığa veremez sana. GTA 5'te ise 30 FPS alabilirsin bir ihtimal.Q6600 4 Çekirdek overclockla 4.0ghz işlemci
8gb ddr3 ram
Gt630 ekran kartı
Valorant , Fifa22 , Gta5 , Csgo kaç fps alırım?
ssdye kurucam oyunları bu arada
knk netliği %75 düşürüp üstüne birde görüntüyü 1120.630 yaptın mı yağ gibi akar bende denedim oluyor ama çok uzaktaki rakipler birazcık bulanık oluyorkaç alır yani fps beklentim çok değil zaten akıcı olsun yeter
ama açadabilir belli olmaz fifa hariç açar oynatır ama fifa sorun aga çok kasar ısınır ama oynatır herhaldekaç alır yani fps beklentim çok değil zaten akıcı olsun yeter