2.sistem daha mantıklı ama vatanda parça değiştiremiyosunuz dual channel ram olmaz yaniAlıntıyı görüntüle
arkadaslar bu mu yoksa
Alıntıyı görüntüle bu mu ayrica 2.ye tek 16 RAM degil de 2x8 yapıcam ona göre fikir verirseniz sevinirim![]()
ben degistiriliyor diye biliyorum2.sistem daha mantıklı ama vatanda parça değiştiremiyosunuz dual channel RAM olmaz yani
Yok değiştirilmiyo vatandan alma taraftarımısınız internetten olurmuben degistiriliyor diye biliyorum
ya internetten almicam zaten hani burdans ecicem vatana gidip ben bu parcalari degistirmek istiyorum dicem o zaman degistiriliyormusYok değiştirilmiyo vatandan alma taraftarımısınız internetten olurmu
Onu bilmiyorum hayırlı olsun o zamanya internetten almicam zaten hani burdans ecicem vatana gidip ben bu parcalari degistirmek istiyorum dicem o zaman degistiriliyormus
insallah olur da karar da veremiyorum arkadaslarda 1. attıgım sistem var onlar diyolar amd ilk basta cok iyi olur ama zamanla performan düser sonra gelip bize fps düsüy diye söylenme ve pisman da olmaz diye ben de öyle olmasından korkuyorum sonucta vericegim poara az degil amd almak istiyorum ama zamanla eskimesinden korkuyorumOnu bilmiyorum hayırlı olsun o zaman
Alakası yok istediğin herkese sor öyle bir şey yokinsallah olur da karar da veremiyorum arkadaslarda 1. attıgım sistem var onlar diyolar amd ilk basta cok iyi olur ama zamanla performan düser sonra gelip bize fps düsüy diye söylenme ve pisman da olmaz diye ben de öyle olmasından korkuyorum sonucta vericegim poara az degil amd almak istiyorum ama zamanla eskimesinden korkuyorum