Neler Yeni

Bu sistemlerden hangisi daha iyi?

volvox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erkan Eroğlu
Merhaba arkadaşlar bu iki sistemden hangisi daha iyi? Anakart,ekran kartı ve işlemci farkları göz önüne alındığında hangisi daha fazla performans verir tam bilmiyorum açıkcası. Bilgisi olanlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Screenshot 2024-12-14 at 16.03.23.png

Screenshot 2024-12-14 at 16.03.12.png

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Ümit
bu pc hocası hakkında dün bir arkadaş baya eleştiri var demişti, hatta bulursam linkini atarım.

buldum:

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah Çetin
Merhaba arkadaşlar bu iki sistemden hangisi daha iyi? Anakart,ekran kartı ve işlemci farkları göz önüne alındığında hangisi daha fazla performans verir tam bilmiyorum açıkcası. Bilgisi olanlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Amd ile bi promlemin yoksa (7700xt'den bahsediyorum) ben 7500f ile devam ederdim hocam AMD uzun ömürlüdür soket olarak 4 5 sene boyunca çıkan işlemciler aynı soketi kullanacak böylece upgrade yapabilirsin.. Anakart değiştirme derdinde olmaz.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Kaan
Hocam gerekli imkanlar varsa tek tek toplamak dağa mantıklı gibi
bu pc hocası hakkında dün bir arkadaş baya eleştiri var demişti, hatta bulursam linkini atarım.

buldum:

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Ümit
Hocam gerekli imkanlar varsa tek tek toplamak dağa mantıklı gibi
amd kartlarda bu coil whine olayı fazlasıyla var şansına kalıyor artık. ve haklısın tek tek toplamak en mantıklısı.

volvox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erkan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@umix @Kaan218 O kadar donanım bilgim yok açıkcası anakarta uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.

Top Bottom