Neler Yeni

Bu site güvenilir mi ?

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
Gaming Gen TR sistesinden bir hazır kasa almak istiyorum ama güvenebileceğimden emin değilim sonuçta ilk online alış verişim ve yüksek bir miktarlı alışveriş olucak
sorum sadece şu : bu siteye güvenebilir miyim ? Dolandırılma riskim var mı ? Sitenin kargosu iyi mi ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Güvenilir, iyi bir firma dolandırılma falan yaşamazsın.

Flamesa

80+ Silver
Site güvenilir dolandırılmazsın yurtiçi kargo ile geliyor.Gelen ürün ayıplı veya kargoda zarar görmüşse iade/değişim konusunda sıkıntı yaşayanlar var.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Site güvenilir dolandırılma riskin yok kargosu hakkında fikrim yok

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
İyi bir site güvenilir

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Gaming Gen TR sistesinden bir hazır kasa almak istiyorum ama güvenebileceğimden emin değilim sonuçta ilk online alış verişim ve yüksek bir miktarlı alışveriş olucak
sorum sadece şu : bu siteye güvenebilir miyim ? Dolandırılma riskim var mı ? Sitenin kargosu iyi mi ?
Ben de satın aldım. Çok kötü yorum var ama denemeye değer diye düşünüyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Site güvenilir ama kargo ülkemizde sorunludur bilirsin dikkat edeceksin ıslak, bükülmüş, ezilmiş görürsen teslim almayacaksın veya kuryenin önünde kargoyu açaçaksın. Sorun çıkarsa tutanak tutturacaksın ve sorunun hızlıca hallolur. Tutanak tuturmadan kırılan dökülen bir kargoyu teslim alırsan firma zarara uğrayacağı için süreç uzuyor.

Top Bottom