Neler Yeni

Bu site güvenilir midir?

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Konuyu yanlış kategoride açmış olabilirim kusura bakmayın. Şu site güvenilir mi daha önce kullanan oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Necip Can
Hiç güvenme para tuzağı
merhaba ben onaylasms.com sitesinin sahibiyim. internetde sitemden bahsetmeler vs var mı diye gezinirken şans eseri bu forumdaki konuyu ve yorumunuzu gördüm. neye istinaden böyle bir yorum yazdığınızı cidden çok merak ediyorum hocam cevap verirseniz ne gibi bir para tuzağımız varmış öğrenmek isterim.

Konuyu yanlış kategoride açmış olabilirim kusura bakmayın. Şu site güvenilir mi daha önce kullanan oldu mu?
merhaba önceki arkadaşa da dediğim gibi onaylasms.com sitesinin sahibiyim. sitem hakkında açılan bir konuda böyle gereksizce sanki dolandırıcılık yapılıyormuş gibi yorumların rahatsız etmesi üzerine sizlere sitemizin destek kısmına bu forumdan gelip hediye bakiye talep etmeniz halinde bakiye vermek istiyorum. böylece acılmış bu gereksiz konuyu gören insanların aklı karışmasın veya karışan kimseler burdan geldiğini söylediği zaman hediye bakiye talep edip sorunsuzca numara alabildiklerini görsünler, saygılar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Reklam gibi konu 😄

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Enteresan bir konu.. :unsure:

rsystndg