Neler Yeni

bu siteden oyun alan oldu mu?

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Site pek güven vermedi

mfimmel

80+ Silver
https://gamecribe.com bu siteden forza 5 almak istiyorum ama 2-3 gün sonra hesap patlar mı alan kullanan oldu mu?
Sana buradan daha ucuz satın alabileceğin ve kendi tecrübemde olan Instagram'daki en popüler türk oyun sayfasını önereyim.

@oyuncustore
oyuncustore.net

Forza sanırım sizin dediğiniz sitede 15 liralık farkla daha ucuzmuş fakat geçici indirimlerdir burada fiyatlar sabit oluyor ve 3 oyun özelliğiyle aslında daha da ucuza geliyor. Şöyle göstereyim diğer oyunların hepsi zaten piyasanın en ucuzları.

1657045635455.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Bu tarz siteler çoklu satış yapar bir hesabı birden çok kişiye verirler ve hesabı ofline kullan derler max 1 haftaya gider

NespaY

80+ Silver
https://gamecribe.com bu siteden forza 5 almak istiyorum ama 2-3 gün sonra hesap patlar mı alan kullanan oldu mu?
Online oynayamazsın ve sana verdikleri hesaplar çoklu olduğu için genelde oyuncustoreda tek bir hesabı herkese verip çevrimdışı kullandırıyor ve forza 5 oyununda hesap çok kişide olduğu için oyundan atıyor, zevkini çıkaramazsın yani bu nedenle çoklu hesap almak yerine para biriktirip orijinalini almanı kesinlikle öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Buna para verip 2-3 gün sonra patlayacağına 30tl gamepass al hem 1 oyun değil 100 oyun almış olursun eğer oyundan sıkılorsan paran boşa gitmez

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online oynayamazsın ve sana verdikleri hesaplar çoklu olduğu için genelde oyuncustoreda tek bir hesabı herkese verip çevrimdışı kullandırıyor ve forza 5 oyununda hesap çok kişide olduğu için oyundan atıyor, zevkini çıkaramazsın yani bu nedenle çoklu hesap almak yerine para biriktirip orijinalini almanı kesinlikle öneririm.
param var ama işten çıktım bu yüzden çekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna para verip 2-3 gün sonra patlayacağına 30tl gamepass al hem 1 oyun değil 100 oyun almış olursun eğer oyundan sıkılorsan paran boşa gitmez
yarış oyunları oynuyorum bu yüzden kalıcı olacak

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
B
Sana buradan daha ucuz satın alabileceğin ve kendi tecrübemde olan Instagram'daki en popüler türk oyun sayfasını önereyim.

@oyuncustore
oyuncustore.net

Forza sanırım sizin dediğiniz sitede 15 liralık farkla daha ucuzmuş fakat geçici indirimlerdir burada fiyatlar sabit oluyor ve 3 oyun özelliğiyle aslında daha da ucuza geliyor. Şöyle göstereyim diğer oyunların hepsi zaten piyasanın en ucuzları.

Alıntıyı görüntüle
Bu hesaplar nasıl ucuza verebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
param var ama işten çıktım bu yüzden çekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarış oyunları oynuyorum bu yüzden kalıcı olacak
O zaman steam indirimden 280 tl ye alacaksın başka çare yok

mfimmel

80+ Silver
Kanka dediğin gibi olsa on binlerce takipçisi olmazdı yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Ac Valhalla satın aldım 2 ay oynadım bir sıkıntı çıkmadı online oyunlardada ayrı hesap olarak veriyorlar.

omerkursunn

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ömer Kurşun
Kanka yanlış bir bilgi vermenizi istemem ben 12 aylık gamepass aldım dediğin gibi çoklu hesap ama oyun oynarken kendi Xbox hesabından giriyorsun böylece online oynayabiliyorsun ben öyle fh4 online oynadım ve hesap çalınma ihtimali yok 1-2 kere şifreyi unuttum geri istedim verdiler ama kesinlikle tavsiyem direk steamde orjinal alınması
Param yokken kullandım bu siteyi iyi iş gördü

Top Bottom