Jill Valentine
80+ Silver
benim bildiğim genellikle oyun yüklenmiyor sadece verileri taşınabiliyordu hatırladığım kadarıyla tabi yanlış bilgi vermeyim deNeyse en kötü 32gb micro sd kart alırım
benim bildiğim genellikle oyun yüklenmiyor sadece verileri taşınabiliyordu hatırladığım kadarıyla tabi yanlış bilgi vermeyim deNeyse en kötü 32gb micro sd kart alırım
yuksek okuma yazma hizina sahip olucakta tablette bunu okuyanilecekte uygulamalarida sd carda tasiycaksin falan olmaz o isNeyse en kötü 32gb micro sd kart alırım
Yapay zekaya sordum bazı sd kartlara yüklebilirsin dedi?benim bildiğim genellikle oyun yüklenmiyor sadece verileri taşınabiliyordu hatırladığım kadarıyla tabi yanlış bilgi vermeyim de
Ne yapacağım o zaman?yuksek okuma yazma hizina sahip olucakta tablette bunu okuyanilecekte uygulamalarida sd carda tasiycaksin falan olmaz o is
birak uyusun artik tabletNe yapacağım o zaman?
gereksiz uygulamalar adi ustunde zaten gereksizse kurmanin en basta zaten hicbir anlami yokHocam peki şöyle yapsam olurmu atıyorum 8gb sd kart alıyım gereksiz uygulamarı onun içine atayım bende oyunları gerçek hafızaya yükliyim olmazmı?
Gereksiz uygulamadan kastım silinmeyen google uygulamarı.gereksiz uygulamalar adi ustunde zaten gereksizse kurmanin en basta zaten hicbir anlami yok
Hocam peki ben napacağım hiç bir çözüm yokmu?gereksiz uygulamalar adi ustunde zaten gereksizse kurmanin en basta zaten hicbir anlami yok
not defteri falan olarak kullanirsin basit seyler yaparsinHocam peki ben napacağım hiç bir çözüm yokmu?
Ben cihazı nostalji için kullanıyorum için mesala 2015 2013ten kalma oyunlar var.not defteri falan olarak kullanirsin basit seyler yaparsin
1 dakikada şarjı fullenip nasıl bataryası sağlam olabiliyoBen cihazı nostalji için kullanıyorum için mesala 2015 2013ten kalma oyunlar var.
Bence yazık hala çok iyi çalışıyor 1 dakkada şarjı full oluyor hala bataryası ölmemiş bence not defteri diye kullanmak yazık olur
yapay zekanın toplama işlemine bile güvenmem.Yapay zekaya sordum bazı sd kartlara yüklebilirsin dedi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapacağım o zaman?