Irternetinin iyi olması lazım upload falanElimde r3 3300x ve rtx 3050 sistem var bununla yayın açabilir miyim
açarsın.Elimde r3 3300x ve rtx 3050 sistem var bununla yayın açabilir miyim
hocam konusu acılmısken. 3500x 6600xt var radeon yazılımı uzerinden yayın acmak mantıklı mı? 8mbps uploadla 720p60fps yayın verebilir miyimEvet açabilirsin. İşlemci tabanlı oyun yayınları yapacaksan yayını ekran kartından ver. Bunun için OBS'în çıkış ayarlarından kaynağı Hardware NVENC olarak değiştirirsen FPS'in daha az etkilenir. Ayrıca uploadın da önemli. Kaç mbps upload alıyorsunuz?
6Evet açabilirsin. İşlemci tabanlı oyun yayınları yapacaksan yayını ekran kartından ver. Bunun için OBS'în çıkış ayarlarından kaynağı Hardware NVENC olarak değiştirirsen FPS'in daha az etkilenir. Ayrıca uploadın da önemli. Kaç mbps upload alıyorsunuz?
6 upluod alıyorum ortalamaIrternetinin iyi olması lazım upload falan
Ozaman yapamıya bilirsin6
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 upluod alıyorum ortalama
4k vercek değil ya 720p60 açarOzaman yapamıya bilirsin
Verirsinhocam konusu acılmısken. 3500x 6600xt var radeon yazılımı uzerinden yayın acmak mantıklı mı? 8mbps uploadla 720p60fps yayın verebilir miyim
6 Upload kötü değil aga 1080p bile yapabilirOzaman yapamıya bilirsin
Test yaptım 7.5 civarıydı 6 değil6 Upload kötü değil aga 1080p bile yapabilir
Bal gibi yapılır kendimden örnek vereyim 720p 50fps 4.5-5k bitrate veriyorum sıkıntı çıkmıyor ama çıkarsada hemen düşürüyorum bitratei 4e.6
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 upluod alıyorum ortalama