Bu Siteye Ulaşılamıyor Hatası

Yasir

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
354
Bu siteye ulaşılamıyor hatası.Bu hatayı çoğu sitede alıyorum internetten bir sürü yol denedim ama hiçbirinde olmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi?Mesela aynı site telefonda açılıyo pcde açılmıyo.

Bu siteye ulaşılamıyor hatası.Bu hatayı çoğu sitede alıyorum internetten bir sürü yol denedim ama hiçbirinde olmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi?Mesela aynı site telefonda açılıyo pcde açılmıyo.
Modem fişini çek PC'yi kapat modem fişini en az 1 dk sonra geri tak. Ben böyle modemi sıfırlayıp çözmüştüm düzelmişti

Modem fişini çek PC'yi kapat modem fişini en az 1 dk sonra geri tak. Ben böyle modemi sıfırlayıp çözmüştüm düzelmişti
denim bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işe yaramadı.

Hocam fikir kalmadı aklımda, modeme komple reset atmayı deneyebilirsiniz. Hangi sitede alıyorsunuz

Hocam fikir kalmadı aklımda, modeme komple reset atmayı deneyebilirsiniz. Hangi sitede alıyorsunuz mesela?
Reis yinede ilgilendiğin için saol ama olmadı.Mesela facebook youtube gibi sitelere giriyor ama maç izlemek için sitelere giremiyorum mobilde giriyor pcde girmiyor anlamadım bende.

Reis yinede ilgilendiğin için saol ama olmadı.Mesela facebook youtube gibi sitelere giriyor ama maç izlemek için sitelere giremiyorum mobilde giriyor pcde girmiyor anlamadım bende.
Google kullanma opera gx kullana bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,434
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri